Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Αντωνιάδης: “Μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι , θα κάνουμε ότι καλύτερο” (Video)

Στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας του για τη νίκη αλλά και στην καθοριστική όπως αποδείχθηκε κίνηση με την τοποθέτηση του παροπλισμένου Σικούκου σε θέση διαγώνιου στάθηκε ιδιαίτερα ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης που έκανε και αυτός θετικό ντεμπούτο στον πάγκο της κρητικής ομάδας μετά τη νίκη με 3-0 σετ επί του Πήγασου. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ υπογράμμισε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες ο ΟΦΗ θα κυνηγάει την παραμονή στην κατηγορία η οποία όμως δεν εξαρτάται από αυτόν αλλά από τα αποτελέσματα κυρίως του Άθλου Ορεστιάδας.

Δηλώσεις εκ μέρους των παικτών έκανε ο Θοδωρής Τσαδήμας ο οποίος επισήμανε από την πλευρά του ότι “είμαστε ακόμα ζωντανοί και θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος για την παραμονή στην κατηγορία”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Αντωνιάδη και Τσαδήμα μετά το τέλος του ματς με τον Πήγασο: 

Nίκος Αντωνιάδης: “Κάναμε μια μεγάλη νίκη σήμερα. Έχουμε ακόμα τέσσερα ματς και δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα την τύχη στα χέρια μας Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να παίρνουμε βαθμούς. Μαθηματικά δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα αν και είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σήμερα τα παίξαμε όλα για όλα κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Ρισκάραμε με τον Σικούκου και τον βάλαμε σε θέση ακραίου όπου μας έδωσε αρκετές λύσεις. Είδαμε μια ανανέωση στην ομάδα και ήθελαν μέχρι τέλους να κερδίσουν τα παιδιά. Ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την Σκύδρα και αν κερδίσουμε μετά υποδεχόμαστε τον Άθλο και θα κάνουμε ότι καλύτερο μήπως μπορέσουμε να σώσουμε τον ΟΦΗ μας.” 

Θοδωρής Τσαδήμας; “Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι και με κάποιες αλλαγές στο σχήμα μας με τον Σικούκου να αντικαθιστά τον Αλτάι και έκανε πολύ καλό ματς. Σήμερα ο Τζιουμάκας είχε πιο εύκολο έργο και κρατήσαμε ψηλά την επίθεση μας. Συνεχίζουμε και θα τα δώσουμε όλα μέχρι τέλους. Έγιναν κάποιες αλλαγές ανέλαβε την ομάδα ο κ. Αντωνιάδης και θα δουλέψουμε και αυτή την εβδομάδα δυνατά για να πάρουμε το παιχνίδι στη Σκύδρα. Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς η παραμονή αλλά από τους αντιπάλους μας και κυρίως από τα αποτελέσματα του Άθλου. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες θα κάνουμε την προσπάθεια μας , το χρέος μας και θα κάνουμε τον απολογισμό μας στο τέλος.”