Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φινάλε με χαμόγελα αλλά και συγκίνηση για την Μικτή Κ16 ΕΠΣΗ!

Την τελευταία τους συνάντηση μετά από πρόσκληση του ενωσιακού προπονητή κ. Βασίλη Μπαστάκη πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣΗ οι ποδοσφαιριστές της Μικτής Κ16 ΕΠΣΗ.

Ήταν μια συνάντηση γεμάτη χαμόγελα, όπου ξύπνησαν μνήμες από το όμορφο φετινό ταξίδι ως τον τελικό και την δεύτερη θέση στην Ελλάδα αλλά και με συγκίνηση, μέσα από τα λόγια του ενωσιακού προπονητή κ. Μπαστάκη αλλά ιδιαίτερα του προέδρου της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, που τόνισε ότι όσα χρόνια είναι πρόεδρος στην Ένωση πρώτη φορά μια ομάδα όπως η φετινή Μικτή Κ16 του έβγαλε τόσο δυνατά συναισθήματα!
Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων και οι ποδοσφαιριστές παρέδωσαν στον κ. Μπαστάκη μια φανέλα της ΕΠΣΗ με τις υπογραφές όλων. Ο κ. Μπαστάκης είχε ετοιμάσει videos με τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, highlights, χιουμοριστικές στιγμές κ.α.
Στη συνέχεια απονεμήθηκαν μετάλλια και πήραν ως δώρο από μία μπάλα οι αριστούχοι μαθητές (Βγόντζας, Μενεγάτος, Καλογιαννάκης Στ.) ενώ ο κ. Μπαστάκης απένειμε ως αναμνηστικό ένα κύπελλο σε όλα τα παιδιά…
*Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ευχαριστεί θερμά το ζαχαροπλαστείο “Μαθιουδάκης” για το όμορφο κέρασμα που επεφύλαξε στους παίκτες της Μικτής ΕΠΣΗ.