Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψάχνει το «μπαμ» με Μάναλη η Καλαμάτα

Και την τυπική ολοκλήρωση της σεζόν περιμένουν στην Kαλαμάτα με την αυλαία να πέφτει το απόγευμα (16:30) στο «Ελ Πάσο» όπου η Μαύρη Θύελλα είναι… καλεσμένη στο πάρτι ανόδου της Athens Kallithea.

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έκοψε πρώτη το νήμα έχοντας παρουσιάσει στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν την πιο σταθερή απόδοση σε αντίθεση με την Καλαμάτα πού μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια είχε πτωτική πορεία καταγράφοντας το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο. Αποκορύφωμα της κακής σεζόν για τους μελανόλευκους ήταν η παρουσία στα play-off όπου μέχρι τώρα δεν έχουν καταφέρει να πάρουν νίκη ενώ ενώ σε εννέα παιχνίδια έχουν βρει δίχτυα μόλις μία φορά και αυτή με πέναλτι.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της νέας σεζόν με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα αποχωρήσουν, καθώς είτε κρίνονται ανεπαρκείς είτε δεν θέλουν οι ίδιοι να ανανεώσουν τι συνεργασία τους. Το ζητούμενο είναι το ότι θα γίνει με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο και δεν βρίσκονται στα πλάνα Αναστόπουλου οπότε για αυτούς θα υπάρξει μία ξεχωριστή διαδικασία ώστε να βρεθεί χρυσή τομή και να αποχωρήσουν.

Στο μεταξύ έχουν αρχίσει και ακούγονται τα πρώτα ονόματα και αφορούν ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει στο παρελθόν από την ομάδα όπως ο Τζούνιορ Μπακαγιόκο ο οποίος μετά την περιπέτεια στην Άπω Ανατολή φαίνεται να επιστρέφει στην Καλαμάτα.

Από την άλλη, στο μεταγραφικό ραντάρ της Καλαμάτας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Μάναλης, Ο 29χρονος επιθετικός έκανε την διαφορά φέτος με τα Χανιά όπου σε 32 παιχνίδια πέτυχε 18 γκολ. Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει κυκλώσει στο ημερολόγιο του την 22α Ιουλίου εφόσον το πρωτάθλημα πάει για τα μέσα Σεπτεμβρίου και δεν υπάρξει διαφοροποίηση από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στον αέρα και ο τρόπος διεξαγωγής του δηλαδή σε έναν ή δύο ομίλους.

Πηγή: sport365