Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αποχωρεί από την προεδρία της Ομόνοιας Καλλιθέας έπειτα από 11 χρόνια ο Γ. Χαμηλάκης – Η δήλωση του

Ο Γιώργος Χαμηλάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την προεδρία της Ομόνοιας Καλλιθέας έπειτα από 11 χρόνια.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Καλλιθέας, τόνισε πως βασικότερος λόγος για την αποχώρηση του, αποτελεί η συνταξιοδότηση του και το γεγονός ότι η διαμονή του πλέον μοιράζεται σε Ηράκλειο και Σητεία.

Ο ίδιος μέσω δήλωσης του ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι συνεργάστηκε και ευχήθηκε αυτοί που θα αναλάβουν την τύχη της ομάδας, να φανούν αντάξιοι ή και καλύτεροι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μετά από έντεκα χρόνια προσφοράς ο πρόεδρος της Ομόνοια Καλλιθέας αποχωρώ από την ομάδα. Ο βασικότερος λόγος είναι συνταξιοδότηση μου και η διαμονή μου πλέον να μοιράζεται μεταξύ Σητείας και Ηρακλείου. Πρόεδρος εξ αποστάσεως δεν συνάδει με τα δρώμενα και τις ανάγκες της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συνεργαστηκαμε αρμονικά όλα αυτά τα χρόνια και αφήνω μια ομάδα με εξασφαλισμένη τη γηπεδικη στέγη, με όλο τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό – ρουχισμό, εγγεγραμμένη στο μητρώο ΓΓΑ και ως απόθεμα, ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Εύχομαι αυτοί που θα αναλάβουν την τύχη της ομάδας να φανούν αντάξιοι και καλύτεροι των δικών μας προσπαθειών και κατακτήσεων.»ι