Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Α. Μαυρογιαννάκης: «Ευχαριστημένοι από την αγωνιστική βελτίωση των παιδιών μας»

Μετά και τη νέα νίκη απέναντι στις Μοίρες και έχοντας ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Κεραυνός πάει με… όνειρο το διπλό στα Μάλια απέναντι στον ΠΑΝΟΜ. Διαβάστε τι δήλωσε στο Primesport.gr o Άρης Μαυρογιαννάκης.

Δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Ποσειδώνα και Μοίρες, έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία του Κεραυνού, που θέλει να τριτώσει το… καλό σε μία δύσκολη έδρα.

Όπως είναι φυσικό, ο Άρης Μαυρογιαννάκης δεν μπορεί παρά να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι παίκτες του και την αγωνιστική τους βελτίωση, όπως δήλωσε στο Primesport.gr.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αρχικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών μας και την αγωνιστική βελτίωση που έχουν ,κάτι που ήταν το βασικό ζητούμενο για εμάς όλους στον σύλλογο. Θα θέλαμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε την νίκη. Πάμε να παίξουμε σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα με μια πολύ καλή ομάδα, έμπειρους ποδοσφαιριστές και ένα αξιόλογο προπονητή που αγαπάει την ομάδα του. Επίσης θα βρούμε ένα γήπεδο που δεν παίζουν τα παιδιά μας και θα είναι πλεονέκτημα για τον αντίπαλο σίγουρα. Ο στόχος μας δεν αλλάζει Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πάρουμε ότι μας αναλογεί μέσα από την απόδοση μας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστήσουμε τα παιδιά που θα παίξουν και όσοι το παρακολουθήσουν.»