Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Δανελάκης: «Επιθυμώ να γίνω η φωνή των απλών ανθρώπων που επιζητούν την αλλαγή»

Το όνομα του Δημήτρη Δανελακη αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς.

Ο νεαρός παράγοντας έχει καταφέρει στο σύντομο διάστημα ενασχόλησης του με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του .
Με φρέσκες ιδέες αλλά και με  στοχευμένες  κινήσεις και ατέλειωτες ώρες προσφοράς έχει καταφέρει να κάνει ξανά την ομάδα της Χερσόνησου σημείο αναφοράς στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Ηρακλείου.

Το ίδιο επιθυμεί να κάνει και με την υποψηφιότητα του στο πλευρό του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη στον συνδυασμό ” Μαζί με όραμα”.

Η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε και δραστηριοποιείτε επαγγελματικά είναι κάτι που τον χαρακτήριζε όλα τα χρόνια της διαδρομής του.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Δανελάκης αποκάλυψε στο Primesport.gr γιατί θέλησε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Μεραμβελιωτάκη και τέλος γιατί να ψηφίζουν αυτόν ανάμεσα σε πολλούς και άξιους συνυποψηφίους

 

 

Για την υποψηφιότητα του

Η απόλυτα ειλικρινής απάντηση που δίνω είναι: «Γιατί ως ένας νέος άνθρωπος – που αγαπώ τον τόπο μου και δεν πιστεύω ότι έχει αποκτήσει αυτά που δικαιούται – δεν μπορώ να έχω ως στάση ζωής, να ασχολούμαι μόνο με την δουλειά μου!

Πιστεύω ότι πλέον ως κάτοικοι του Δήμου Χερσονήσου δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα να κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας και την πάρτη μας.

Για την επιλογή να είναι υποψήφιος στο πλευρό του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη

Επελεξα τον Γιωργο Μεραμβελιωτακη γιατι ειναι ενας ανθρωπος που βασίζεται στην αλήθεια και την εντιμότητα, ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι απόλυτα και στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου!
Ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η εξέλιξη του Δήμου και έχει αποδείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει να τσαλακωθεί για το καλό του δημότη.  Μετά από την τιμητική πρόταση που μου έγινε, αποφάσισα, λοιπόν, ότι η ώρα είναι τώρα!

Τέλος γιατί να ψηφίσουν τον Δημήτρη Δανελάκη

Επιθυμώ να γίνω η φωνή των απλών ανθρώπων που επιζητούν την αλλαγή στην καθημερινότητά τους.

Ακόμη μέσα από τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «Μαζί με Οραμα» θα δώσω μάχη προκειμένου να επανέλθει η αξιοκρατία, η διαφάνεια και να γίνει επιτέλους πραγματικότητα η αναγέννηση του Δήμου μας σε όλους τους τομείς.

Πιστεύω στη διαδικασία της συμμετοχικότητας – και της ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, που αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας.

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έτσι ώστε να συμβάλλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου ο Δημος Χερσονησου να γίνει ο δημος που ονειρεύεται ο κάθε δημότης.