Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρόδοτος: Ξεκινούν από Δευτέρα οι προπονήσεις στην Ακαδημία

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος ανακοινώνει την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2023 – 2024 για τα τμήματα ακαδημιών – υποδομών.

Από την Δευτέρα 21/08/2023 ξεκινούν οι εγγραφές για όλα τα τμήματα pro junior junior, παίδες K12, K14, Κ16. Στο γήπεδο μπαίνουμε προπονητικά τη Δευτέρα 28/08/2023. O Ηρόδοτος με απόφαση του ΔΣ αναβαθμίζει πλήρως το σύνολο των λειτουργιών σε επίπεδο υποδομών με βασικό σκοπό την μετεξέλιξη των ακαδημιών σε σχολές ποδοσφαίρου και για το σκοπό αυτό όλοι οι προπονητές – παιδαγωγοί είναι πιστοποιημένοι και με σημαντικές περγαμηνές.

-Τεχνικός Υπεύθυνος Χατζησεβαστός Γιάννης (προπονητής 1ης ομάδας, UEFA Α’)

-Τριβιζαδάκης Δημήτρης (καθηγητής φυσικής αγωγής με διδακτορικό στη βελτίωση ποδοσφαιριστών, UEFA A’)

-Παπακανέλος Δήμος (UEFA B’)

-Παγώνης Τάσος (γυμναστήςΤΕΦΑΑ, UEFA B’)

-Φραγκιαδάκης Δαυίδ (γυμναστής 1ης ομάδας, UEFA B’)

Η εποπτεία καλής λειτουργίας είναι στα χέρια του κ. Πουπάκη Λευτέρη, ενός θρύλου του ποδοσφαίρου μας. Ιατρική εποπτεία υπό τον κ. Κοντογιάννη, παιδοψυχολόγος και διατροφολόγος συμβουλευτικά κοντά στα παιδιά μας.

Από την τρέχουσα σεζόν είναι στη διάθεση των ομάδων του Ηροδότου το γήπεδο “Σκουρέλλος” στις εγκαταστάσεις μας με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς. Οι σχολές ποδοσφαίρου θα λειτουργούν καθημερινά από τις 4 έως 6.30 το απόγευμα ώστε να δοθεί η δυνατότητα και ευελιξία σε όλα τα παιδιά να επιλέξουν χωρίς το άγχος των λοιπών υποχρεώσεών τους.

Η γραμματεία είναι ανοιχτά καθημερινά 4 με 8.30 το βράδυ με υπεύθυνο τον κ. Βαρδάκη Τάσο και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2810 226 808. Η γραμματεία είναι στη διάθεσή σας να δώσει απαντήσεις σε τυχόν ερωτήματα.