Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Καθάρισε» ο Μηνάς για τον ΑΟΑΝ, 2-0 στο Κρητικό ντέρμπι τον Πόρο

Ο ΑΟΑΝ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με σκορ 2-0 του Πόρου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, έπειτα από την ήττα που γνώρισαν την περασμένη εβδομάδα στο Γάζι από τον Αλμυρό και κατάφεραν να κερδίσουν στο σημερινό παιχνίδι με 2-0 του Πόρου!

Ο Μηνάς αιφνιδίασε από νωρίς καθώς στο 2ο μόλις λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ για το 1-0. Ο Πλουσής έβγαλε την σέντρα και ο Μηνάς με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ζαφείρη. Στο 35′ ο Μελισσόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Νάκα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μηνάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έγραψε το 2-0 το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ. 

Ο Πόρος προσπάθησε να ψάξει το γκολ έτσι ώστε να μειώσει έχοντας δοκάρι με τον Καστελλιανάκη στο 58′

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Ζέλιος, Κίτος, Τσανάι, Πιθαρούλης, Φουκαράκης, Χύσι, Μηνάς (88′ Κουτούζος), Πλουσής (60′ Νοκάι), Μελισσόπουλος, Λίτσκας
 
Πόρος (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Καλαϊτζάκης (88′ Ρηγόπουλος), Νάκας (88′ Σημαιάκης), Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης (46′ Πολ), Κουτάντος, Μέμος (80′ Πακιουφάκης), Καλαμιώτης, Καστελλιανάκης, Φρρόκου (46′ Γροσδάνης), Πήλιος
 

Δείτε παρακάτω το liveblog του αγώνα: