Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με σόου του Παπακώστα, η Βόνη «έσπασε» το ρόδι, 2-5 τον Κεραυνό

Η Βόνη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-5 του Κεραυνού στο Ατσαλένιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.
 
 
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα για την Βόνη, ο Δημήτρης Παπακώστας ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ενώ μοίρασε και δύο ασίστ στην σημερινή αναμέτρηση.
 
 
Φανταστικό ξεκίνημα από τη Βόνη, η οποία πριν την συμπλήρωση 10 λεπτών παιχνιδιού προηγούταν με 2-0 και είχε και δοκάρι!
 
 
Αρχικά μόλις στο 2ο λεπτό ο Παπακώστας έβγαλε την ασίστ για το 1-0 από τον Σταυρακάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης έδωσε την τελική πάσα στον Σωμαράκη, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Αμπατζή για το 2-0 στο 9′. 
 
Στιγμές νωρίτερα ο Παπακώστας είχε στείλει τη μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά από σέντρα του Ζερβάκη.
 
 
Στο 20′ ο Παπακώστας έκανε ωραία προσπάθεια μέσα στην περιοχή, όμως το σουτ απέκρουσε και με τη βοήθεια του δοκαριού ο Αμπατζής κρατώντας το σκορ στις τάξεις του 0-2.
 
 
Στο 24ο λεπτό ο Κεραυνός διαμαρτύρεται έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρωμανάκη με τον διαιτητή Πατεμτζή να μην βλέπει παράβαση στη φάση αυτή.
 
 
Στο 41′ το σουτ του Καλλέργη μπλόκαρε με ευκολία ο Δροσατάκης, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.
 
Μπαίνοντας δυνατά και στην επανάληψη, η Βόνη «κλείδωσε» το ματς με τον Παπακώστα από δημιουργός να γίνεται εκτελεστής για το 3-0 στο 50′.
 
 
Στο 56′ ο Παπακώστας ανάγκασε τον Αμπατζή να επέμβει, αποκρούοντας στην γωνία του.
 
 Στο 66′ το επιθετικό κρεσέντο από Βόνη και Δημήτρη Παπακώστα συνεχίστηκε, αφού ο νεαρός άσος των φιλοξενούμενων, με όπλο την οξυδέρκεια του εκμεταλλεύτηκε ένα ακόμα λάθος της άμυνας του Κεραυνού, γράφοντας το 0-4.
 
 
Στο 79′ ο Δημήτρης Παπακώστας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στη σημερινή του εμφάνιση, αφού με κεφαλιά μετά από σέντρα του Σταυρακάκη, έγραψε το 0-5 σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ.
 
 
Το μόνο που κατάφερε ο Κεραυνός ήταν αρχικά να μειώσει σε 1-5 με τον Κελαράκη και τελικά να διαμορφώσει το τελικό 2-5 με τον ίδιο παίκτη μετά από σέντρα του Μαυροζαχαράκη.
 
 
 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Άρης Μαυρογιαννάκης): Αμπατζής, Τριαματάκης (52′ Μαυροζαχαράκης), Χρονάκης, Μαυρογιαννάκης, Ρωμανάκης (71′ Χατζηνικολάκης), Κωνσταντακόπουλος, Καλλέργης (64′ Κεραλάκης), Καλαϊτζάκης, Ξημεράκης (64′ Κυτσύκου), Γωνιανάκης, Παπαδάκης
 
ΒΟΝΗ (Απόστολος Παπακώστας): Δροσατάκης, Χατζησεβαστός (67′ Τσουγκράνης), Αλεξίου, Μυρωδιάς, Γελαδάς, Παπακώστας, Καλαϊτζάκης, Ζερβάκης, Σωμαράκης, Σκαρβελάκης, Σταυρακάκης