Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μποζατζίδης: «Παραμένω ελεύθερος από δική μου επιλογή»

Ο Γιώργος Μποζατζίδης κυκλοφορεί ελεύθερος στην καλοκαιρινή αγορά.

Ο έμπειρος επιθετικός, πάντως, με τοποθέτηση του στο Primesport.gr αφήνει αιχμές για τον τρόπο που δρα συγκεκριμένος παράγοντας, τον οποίο δεν ονοματίζει και ουσιαστικά τονίζει ότι δεν έχει «κλείσει» ακόμη κάπου από δική του επιλογή. Αναλυτικά είπε:

«Ουσιαστικά έχω μιλήσει με τρεις ομάδες, με τρεις διαφορετικούς παράγοντες και δεν έχει προχωρήσει κάτι ακόμα. Απλά αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Στο Ηράκλειο χωρίς να έχουμε καν γνωριστεί να σου θυμίσω λοιπόν ότι δεν σε κάλεσα εγώ. Εσύ με κάλεσες να έρθω στην ομάδα σου, όποτε άφησε τα κους-κους τα ηρακλειώτικα στην άκρη, γιατί φτάνουν στα αυτιά μου και με ενοχλεί.

Για το ότι δεν έχω κλείσει κάπου εγώ προσωπικά φταίει ξεκάθαρα ότι αυτά που έχω συζητήσει ήδη δεν με καλύπτουν σαν Μποζατζίδη. Απλό και ξεκάθαρο, όπως στο ανέφερα και στη συνομιλία μας. Γι’ αυτό λοιπόν επειδή νομίζεις ότι θα καταλήξω στην ομάδα σου, όπως ανέφερες (ξέρεις που), να σε ενημερώσω ότι και στο σπίτι μου να καθίσω δεν έχω πρόβλημα! Είναι αμαρτία και λάθος να συζητάς για ανθρώπους, που δεν γνωρίζεις, ενώ πρώτα τους γλύφεις.

Γι’ αυτό λοιπόν κάτσε καλά, κάνε τις κινήσεις σου και ξεκαβαλήστε λίγο το καλάμι, δεν είστε δα και πρόεδροι σούπερ λιγκ, για το τοπικό μιλάμε. Χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το ταξίδι σας!

Υ.Γ: Αν συνεχίσεις όπως μιλάς θα δούμε τελικά τι μου έλεγες και τι απαντούσα εγώ. Να δούμε τελικά ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης!».