Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Παίζει… μπάλα σε βενζινάδικο ο θρύλος του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο! (Video)

Κι όμως ο αγαπητός σε όλο το Ηράκλειο κι όχι μόνο, Πάτρικ Ογκουνσότο μετά την καριέρα του στο ποδόσφαιρο, εργάζεται πλέον ως υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων.

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει το βίντεο που θα δείτε, όπου ο θρύλος του Εργοτέλη και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, πηγαίνει να εξυπηρετήσει έναν πελάτη σε πρατήριο καυσίμων της Θεσσαλονίκης.

Στα 39 του χρόνια, έχοντας αφήσει πίσω του τον χώρο του ποδοσφαίρου, όπου έγινε ευρέως γνωστός με τις εμφανίσεις του με την φανέλα του Εργοτέλη, έχοντας διανύσει μαζί όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, από την Γ’ κατηγορία έως και την Super League, ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του ΟΦΗ για ένα 6μηνο στην Β’ Εθνική, πλέον γεμίζει… τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είχε επανεμφανιστεί με την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης «Survivor 3» και σύμφωνα με το transfermarkt και την wikipedia τα ποδοσφαιρικά του… ίχνη σταματούν να εμφανίζονται το 2018, με την παρουσία του στον ΠΟ Μουδανιών.

Σήμερα, το 2023 αν και τα χρόνια έχουν περάσει, παραμένει ιδιαίτερα αγαπητός και αναγνωρίσιμος, παρά το γεγονός ότι απέχει από τον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.