Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πατάει γκάζι … στην αυτοδιοίκηση ο Κώστας Γιαπιτζόγλου

Ο Κώστας Γιαπιτζόγλου, ένας άνθρωπος άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό και με ξεχωριστή παρουσία τόσο στα γήπεδα ποδοσφαίρου, όσο και στις… πίστες ταχύτητες, πατάει γκάζι και ρίχνεται στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όπως ανακοινώθηκε είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου με την παράταξη «Ηράκλειο η Πόλη μας» με υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Προερχόμενος από μια οικογένεια με μεγάλη προσφορά στο ποδοσφαιρικό σωματείο της Φορτέτσας, την Μινωική, ο Κώστας Γιαπιτζόγλου φόρεσε για αρκετά χρόνια την φανέλα των «βυσσινί» ενώ η ομάδα της Μινωικής ήταν εκείνη που τον έβαλε στον παραγοντικό στίβο με μεγάλη επιτυχία.

Εδώ και μια 20ετία περίπου βρίσκεται μέσα στα ποδοσφαιρικά πράγματα, αφού πέρα από την Μινωική, αποτέλεσε στέλεχος της ΠΑΕ ΟΦΗ και ασχολήθηκε με το τμήμα scouting ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Ηρόδοτος πριν λίγα χρόνια.
Επίσης συμμετείχε στην διοίκηση του Αθλόπολις και μέχρι πρόσφατα ήταν Αντιπροεδρος του Δ.Σ. του Αλμυρού.

Ωστόσο έχει καταγράψει μια σημαντική πορεία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχοντας υπάρξει ιδιοκτήτης της πίστας «Kartodromio» στις Μαλάδες, μια από τις πρώτες πίστες kart στο Ηράκλειο. Εχοντας διοργάνωσει αγώνες αυτοκινήτων-Kart-Motard Μότο και πιο συγκεκριμένα:

1) Συνδιοργάνωσε για 1η φορά στην Κρήτη Πρωτάθλημα Πανελλήνιου Motard-Kartodromio
2) Διοργάνωσε για 1η φορά στην Κρήτη Πρωτάθλημα Πανελλήνιου Kart-Kartodromio στο Λιμάνι Ηρακλείου
3) Διοργάνωσε αγώνες δεξιοτεχνίας αυτοκινήτων στην πίστα Kart-Kartodromio

Η υποψηφιότητα του Κώστα Γιαπιτζόγλου είναι δεδομένο ότι φέρνει έντονο άρωμα αθλητισμού, έχοντας προσφέρει επί σειρά ετών με επιτυχία σε ό,τι ρόλο και αν ανέλαβε.