Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόταση σε Μπαλογιάννη – Γιαννιώτη από Πανσερραϊκό!

Στο στόχαστρο του Πανσερραϊκού βρίσκεται ο πρώην αριστερός μπακ του ΟΦΗ και ο πρώην τερματοφύλακας του Ατρομήτου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Πανσερραϊκός έχει καταθέσει ιδιαίτερα ελκυστικές προτάσεις στους Ανδρέα Γιαννιώτη και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, ενώ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την απόκτηση και του Κόστα Άλεκσιτς.

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε ύστερα από 13 χρόνια στη Stoiximan Super League και όπως φαίνεται έχει μεγάλες βλέψεις για τη νέα σεζόν. Οι διοικούντες την ομάδα των Σερρών θέλουν να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ προκειμένου να είναι ανταγωνιστικό με πρώτο στόχο την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Γι’ αυτό το λόγο κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών με μεγάλη εμπειρία από την πρώτη κατηγορία, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά, προερχόμενοι μάλιστα από μία πολύ καλή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού έχουν καταθέσει ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις στους Ανδρέα Γιαννιώτη και Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη.

Ο πρώτος αποχώρησε από τον Ατρόμητο ύστερα από μία επιτυχημένη διετία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, επιδιώκοντας μία μετακίνηση σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, αν δεν προκύψει κάτι αξιόλογο, δεν αποκλείεται να δει ζεστά την περίπτωση του Πανσερραϊκού, ο οποίος του προσφέρει γη και ύδωρ για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Την ίδια στιγμή, το ίδιο θελκτική είναι κι η πρόταση προς τον Μπαλογιάννη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΟΦΗ και βρέθηκε στα ραντάρ ολλανδικών συλλόγων, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρει την ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Η περίπτωση του Πανσερραϊκού δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, ενώ ρόλο αναμένεται να παίξει και ο νέος προπονητής της ομάδας, Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από το διάστημα που συνυπήρξαν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Πέρα, όμως, από καλούς ποδοσφαιριστές της Super League, ο Πανσερραϊκός χτυπάει και αξιόλογες περιπτώσεις από τη δεύτερη κατηγορία. Μία εξ αυτών είναι ο πρώτος σκόρερ του Βορείου Ομίλου, Κόστα Άλεκσιτς. Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός ολοκλήρωσε τη σεζόν με 19 γκολ σε 26 αγώνες με τη φανέλα του Ηρακλή, με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Ωστόσο, με βάση τα τωρινά δεδομένα, προβάδισμα για την απόκτησή του έχει ο Πανσερραϊκός. Όπως και να έχει, η ομάδα των Σερρών δείχνει διάθεση να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ της, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Stoiximan Super League.

Πηγή: sport24.gr