Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πόρος: Δεν κάνει έφεση για τους μείον βαθμούς – Πίστη στην ομάδα

Μετά την μεγάλη σημερινή νίκη κόντρα στον Αλμυρό, ο Πόρος θα μπορούσε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 2η θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 9 βαθμούς, ωστόσο θυμίζουμε ότι έχασε 6 βαθμούς λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την χαμένη ένσταση στο ματς κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Primesport.gr η Ηρακλειώτικη ομάδα δεν θα καταθέσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ καθώς γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να δικαιωθούν. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παραδίδουν τα όπλα!

Η Διοίκηση του Πόρου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζησεβαστό, βλέποντας σε κάθε παιχνίδι τις δυνατότητες τους και την μαχητικότητα που βγάζουν εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι αγωνιστικά ο Πόρος έχει κάνει τρεις νίκες και τις τρεις εντός έδρας χτίζοντας ένα «φρούριο» στο Μαρτινέγκο, όπως ανέφερε και στην δήλωση του σήμερα ο τεχνικός του συλλόγου.

Χατζησεβαστός: “Δείχνουμε ότι η ομάδα έχει ένα κράμα παιδιών που δεν μασάνε!” (Video)

Οι «μπλε» δείχνουν χαρακτήρα και δείχνουν να έχουν βρει την δική τους ταυτότητα ως ομάδα… και πάνω σε αυτή την «ταυτότητα» υπάρχει αισιοδοξία και πίστη ότι η ομάδα θα καταφέρει να ανακάμψει και να καλύψει το χαμένο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα