Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άγγελος Διγκόζης: “Oι παίκτες μου έδειξαν ακόμη μια φορά ότι είναι μάγκες”

Στην ψυχή , την συγκέντρωση και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του απέδωσαν τη νίκη επί των Χανίων ο προπονητής του ΟΦΙεράπετρας Άγγελος Διγκόζης στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς στη συνέντευξη τύπου 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΙεράπετρας: 

«Αφήσαμε πίσω μας το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και την ήττα, είχαμε πολλές σοβαρές απουσίες και για εμάς τελείωσε με το που σφύριξε ο διαιτητής τη λήξη. Μέσα από τα αρκετά προβλήματα που έχουμε, οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι μάγκες, ότι παίζουν με ψυχή, συγκέντρωση και πάθος.

Σήμερα κάνανε μια πολύ μεγάλη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τα Χανιά θα πω ότι ήταν η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κάναμε μια σπουδαία νίκη και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, συγχαρητήρια ξανά στους ποδοσφαιριστές μας και ασφαλώς στον κόσμο μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους φιλάθλους για την αγάπη που δείχνουν ιδιαίτερα προς το πρόσωπο μου αλλά και στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές.

Εύχομαι και πιστεύω να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία εφόσον μπορούμε στη συνέχεια ώστε να δώσουμε χαρά στους Ιεραπετρίτες αλλά το τονίζω αυτό και σε αυτούς που αγαπάνε την ομάδα. Εύχομαι στα Χανιά καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει σαν ομάδα».