Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέρασε και από την έδρα του Αγίου Δημητρίου ο φοβερός Αετός Ανωγείων!

Πορεία πρωταθλητισμού το 2024 για τον Αετό Ανωγείων

Μοιράζει “τρόμο” και πάει από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο ο φοβερός Αετός Ανωγείων, ο οποίος αύριο συμπληρώνει τρεις μήνες μακριά από τις ήττες και πήρε ένα ακόμη μεγάλο διπλό στην έδρα του Αγίου Δημητρίου με σκορ 2-3!

Με αυτή την νίκη ανέβηκε στην 3η θέση εκ νέου καθώς προσπέρασε τις Ασίτες, που είχαν κερδίσει νωρίτερα.

Ο Άγιος Δημήτριος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Μάτσα με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ η ισοφάριση ήρθε με τον Κλάδο με σουτ στην γωνία της περιοχής πέντε λεπτά αργότερα για τον Αετό Ανωγείων.

Σαν να μην έφτανε αυτό στο 25′ ο Αετός Ανωγείων έφτασε στην ολική ανατροπή με καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Κονιό!

Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 1-2 να είναι και το σκορ της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50′ μετά από ατομική προσπάθεια του Σακλαμάκη και όμορφο τελείωμα έγινε το 2-2 για τους γηπεδούχους και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο ήρθε ο Κωνσταντινίδης με προβολή εντός περιοχής έκανε το 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

Άγιος Δημήτριος: Ξηρουδάκης, Μάτσας, Σηφάκης Α., Σερλιδάκης, Απλαδάς, Παπαδάκης Ν., Σακλαμάκης, Αεράκης, Παπαδάκης Ι.,  Μιχελακάκης, Νταουσιάνης

Αετός Ανωγείων: Παγωμένος, Κονιός,  Αμοιρόπουλος, Ζωνάκης, Κανταρτζής, Αγγελής, Χανιωτάκης, Κεφαλογιαννης Α.,Οικονομάκης Κ., Κλάδος , Σπαχής