Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με οδηγούς τους Κομνηνούς έφυγε με σπουδαίο διπλό από τον Κρουσώνα το Λίντο

Σπουδαία νίκη στην έδρα του τρίτου Αγίου Δημητρίου πανηγύρισε το Λίντο επικρατώντας με 2-4 στο γήπεδο του Κρουσώνα για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δήμου Χριστοφή, πήρε τρεις φορές προβάδισμα στο ματς, με την τελευταία να είναι και καθοριστική, αφού ο Άγιος Δημήτριος δεν κατάφερε να επιστρέψει στο ματς, αντ’ αυτού δέχθηκε ένα τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-4.

Μόλις στο 17′ ο Α. Κομνηνός έδωσε προβάδισμα στο Λίντο για το 1-0, με τον Άγιο Δημήτριο να ισοφαρίζει στο 44′ για να φέρει το ματς σε ισορροπία πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 67′ ο Ιπποκράτης Κομνηνός έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ του Παπαδάκη για το 2-2 στο 77′.

Στα τελευταία λεπτά φάνηκε ποιος το ήθελε περισσότερο, με τον Ιπποκράτη Κομνηνό να πετυχαίνει το 3-2 στο 80′ και τον Ανδριαδάκη να κλειδώνει τη νίκη για το Λίντο στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό Άγιος Δημήτριος – Λίντο 2-4.

Άγιος Δημήτριος: Γαλανάκης, Κέσκος, Σαλούστρος, Γιαννόπουλος, Γρηγορίου,Γωνιανάκης, Βαρούχας, Μάτσας, Παπαδάκης,  Γερομαρκάκης, Μιχαηλίδης

Λίντο: Κλάδος, Αδαμάκης, Διακάκης, Κάββαλος, Μπουρδάκης, Κομνηνός Α, Φρέσκος,Τσαδόπουλος, Σφακιανάκης, Κομνηνός,Καρκανάκης