Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άκυρο» από την αστυνομία – Χωρίς φιλάθλους του στα Χανιά ο ΟΦΗ για το ματς Κυπέλλου

Ο ΟΦΗ θα πάει την Δευτέρα να αντιμετωπίσει τα Χανιά για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, χωρίς να έχει στο πλευρό του τους φιλάθλους του.

Στη σύσκεψη που έγινε σήμερα για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα κυπέλλου στα Χανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε εισιτήρια, αλλά το αίτημα δεν έγινε δεκτό λόγω του ότι θα λειτουργήσει μόνο η δυτική κερκίδα (1-2). Επίσης η αστυνομία έστειλε έγγραφο στο υπουργείο προτείνοντας την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων του ΟΦΗ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα αρχίσει δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα (09/10, 15:00), από τρία εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά αναφέρει:

 
«Η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 09/10 στις 17:00, θα αρχίσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

► Θύρες 1, 2: 20 ευρώ

► Θύρα VIP: 30 ευρώ

Η είσοδος για παιδιά έως 12 ετών θα είναι ελεύθερη με την συνοδεία ενηλίκου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.

Οι φίλαθλοι που έχουν προβεί σε κράτηση εισιτηρίου διαρκείας αλλά δεν έχουν παραλάβει ακόμη τις κάρτες τους, θα μπορούν να την προμηθεύονται μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ (Οδυσσέα Καλλιγιάννη 4).

Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνεται παραλαβή εισιτηρίων διαρκείας.»