Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άλωσαν» και τους Βώρους τα Κανάρια!

Μετά τον Μοχό τα εκπληκτικά Κανάρια «άλωσαν» και τους Βώρους, επικρατώντας της Φαιστού με 2-3 για την 11η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα Κανάρια κατάφεραν να αιφνιδιάσουν την Φαιστό και προηγήθηκαν με τον Καρπαθάκη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, για το 0-1 στο 6′.

Η Φαιστός ωστόσο αντέδρασε σχετικά άμεσα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκιαδάκη ισοφάρισε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους ο Καρπαθάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στα Κανάρια για το 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Η Φαιστός έφερε ξανά σε ισορροπία το παιχνίδι με κεφαλιά του Στ. Παπαδάκη στο 53′ όμως τα Κανάρια που για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξαν ότι μπορούν να βάλουν εμπόδια σε κάθε αντίπαλο, ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Κοζορώνη στο 59′ για το τελικό 2-3.

Φαιστός: Γρηγοράκης, Νικηφοράκης, Παπαδάκης, Καρταλιανάκης, Ντόκο, Νικολιδάκης, Παπαδάκης, Γρηγοράκης, Φιτσάκης, Φραγκιαδάκης, Σκαντζάκης

Κανάρια: Παπαδάκης, Ψυχαράκης, Τελχάι, Γαλανάκης, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης, Τσακιράκης, Καρπαθάκης, Κτιστάκης, Βασιλείου