Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άλωσε» την Καλαμάτα η Ηλιούπολη! – Ντεμπούτο με το αριστερό για Αναστόπουλο

Η Ηλιούπολη με γκολάρα του Γιάννου επικράτησε 1-0 της Καλαμάτας εκτός έδρας για τα πλέι οφ της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη υπηρέτησε πιστά το πλάνο της για την αναμέτρηση και βρήκε την ευκαιρία που ήθελε προκειμένου να χτυπήσει τους αντιπάλους της.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 24ο λεπτό ο Γιάννου στο 24ο λεπτό του αγώνα. Από εκεί και πέρα ο Νίκος Αναστόπουλος έκανε ντεμπούτο με το αριστερό στην επιστροφή του στον πάγκο της Καλαμάτας.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν βρισκόταν στον πάγκο, λόγω τιμωρίας μιας αγωνιστικής από την προηγούμενη θητεία του. Έτσι στον πάγκο κάθισε ο γενικός αρχηγός Αντώνης Μαυρέας.

Το φιλμ του αγώνα:
87′ Σουτ Παντελίδη από θέση βολής κόντραρε η μπάλα και κόρνερ.

75′ Ευκαιρία για την Καλαμάτα. Ο Λόπεζ με φάουλ έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Πασάς έπιασε την κεφαλιά και ο Περιστερίδης απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι σε κόρνερ.
66′ Κόρνερ Τάτου, κεφαλιά Πασά άουτ και ενώ ο Περιστερίδης έκανε έξοδο χωρίς να βρει την μπάλα που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
51′ Τεράστια ευκαιρία για την Ηλιούπολη. Ο Γκοτσούλιας έκλεψε την μπάλα από τον Ματέους Αλβες, που έκανε κακό κοντρόλ (από τη δυνατή πάσα του Μόζερ)και με κάθετη πάσα έβγαλε τετ α τετ με τον Κόβαλ τον Παντελίδη, που πλάσαρε άουτ από το κάθετο. Στην επόμενη φάση η κεφαλιά του Μπαράλες πέρασε παράλληλα από την εστία.
24′ Γκολ για την Ηλιούπολη! Ο Γιάννου με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κόβαλ, που φέρει ευθύνη.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Κοβάλ, Μόζερ, Βαλεριάνος, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Κάτσε (73′ ΄Λόπεζ), Άλβες (63′ Κατάλντι), Τάτος (83′ Κάνιας), Ακόστα (63′ Γρίβας), Πασάς (83′ Κωτσόπουλος), Μπαράλες

Ηλιούπολη (Παντέλης): Περιστερίδης, Τοπάλ, Μπουσάι, Βασιλούδης (70′ Κρέτσι), Παντελίδης (90+2′ Ανδρέου), Λατίνοβιτς, Γκοτσούλιας, Ασίγκμπα, Φουρλάνος, Γιάννου (77′ Μπαρμπάρο), Βενάρδος (77′ Τσαφταρίδης)

mikriliga