Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Άλωσε» το Πανεπιστήμιο η Βόνη, 2-5 τη Μινωική!

Η Βόνη ήταν εκπληκτική στο πέρασμα της, από το γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου, επικρατώντας 2-5 της Μινωικής για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα, έχοντας σκόρερ τους Ζερβάκη (2), Βλάχο, Παπαγγελή και Σκαρβελάκη, σημείωσε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μινωικής της οποίας και επικράτησε με 2-5.

Ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο για την Βόνη, η οποία πέτυχε τρία γκολ και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι.

Μόλις στο 2′ ο Ζερβάκης απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση, ωστόσο οι αμυντικοί της Μινωικής δεν έλαβαν το μήνυμα με αποτέλεσμα ότι δεν έκανε στις αρχές του παιχνιδιού, ο επιθετικός της Βόνης να το πράξει στα μισά του πρώτου μέρους. όταν με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κόκκινου, άνοιξε το σκορ στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παπακώστας έχασε μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ να διπλασιάσει το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, με τον Αμπατζή να κρατά το σκορ στις τάξεις του 1-0.

Η Μινωική προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Πατσάκη ωστόσο να μην μετατρέπει σε γκολ την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στο 39′ ο Κόκκινος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα είχε πορεία προς το τέρμα με τον Βλάχο να την ακουμπά ίσα-ίσα για να τη στείλει στα δίχτυα για το 2-0, ωστόσο οι παίκτες του Απόστολου Παπακώστα δεν έμειναν εκεί, αφού ο Ζερβάκης μετά από ασίστ του Κόκκινου έγραψε το 3-0 στο 44′.

Στη φάση εκείνη ο Ανδρέας Κόκκινος τραυματίστηκε σοβαρά στην κλείδα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Σοβαρός τραυματισμός του Κόκκινου – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Ο Σαραφαλντίν πριν την λήξη του πρώτου μέρους έβαλε ξανά στο παιχνίδι την Μινωική, γράφοντας το 1-3 με γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι γηπεδούχοι με την έναρξη της επανάληψης, πίεσαν ώστε να μειώσουν κι άλλο το σκορ, αντ’ αυτού όμως δέχθηκαν και ένα τέταρτο τέρμα για το  1-4  με τον Παπαγγελή να σκοράρει, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, καθώς θεωρούν ότι υπήρχε φάουλ στον Πατσάκη στο ξεκίνημα της φάσης.

Ο Σκαρβελάκης με σέντρα σουτ έγραψε το 1-5 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Βόνης στο 87′, με τη Μινωική να μειώνει για το τελικό 2-5 με τον Ρουμελιώτη στο 88′.

Μινωική: Αμπατζής, Ανδρεαδάκης Κ., Μαγάκης (46′ Μαρκόπουλος), Σαραφαλντίν (76′ Τσαμπουράκης), Καραντινάκης, Χαλκιαδάκης, Πατσάκης, Ρουμελιώτης, Κουρουγκιαβούρης, Ανδρεαδάκης Δ., (76′ Φραγκούλης), Καστελλιανάκης

Βόνη: Δροσατάκης, Γελαδάς, Αλεξίου, Μυρωδιάς, Κουκάκης (73′ Μυρωδιάς Τ.), Παπακώστας, Ζερβάκης (73′ Σκαρβελάκης), Σωμαράκης, Κόκκινος (46′ Παπαγγελής), Σταυρακάκης, Βλάχος