Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμεση επιστροφή στα τρίποντα με ευστοχία στην επανάληψη για την Ανάληψη!

Επέστρεψε άμεσα στα τρίποντα η Ανάληψη

Άφησε πίσω την ήττα από το Άλογο Μαλεβιζίου και επέστρεψε στις επιτυχίες η Ανάληψη, η οποία επικράτησε με σκορ 0-2 του Λίντο εκτός έδρας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθαν στην επανάληψη με σκόρερ τους Πρέντι και Κοκκινάκη.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στην Ανάληψη στο 6′ όταν από σέντρα του Κοζυράκη και κεφαλιά του Μουντράκη μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι, άουτ.

Στο 9′ χάθηκε απίστευτη μεγάλη ευκαιρία για την Ανάληψη με τον Βλάχο μετά από κόψιμο του Γκούρο με τον πρώτο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από μισό μέτρο αλλά την στέλνει πολύ ψηλά άουτ!

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου στο 16′ με τον Μηλάκη να σουτάρει δυνατά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Λίντο να αποκρούσει την μπάλα.

Στην συνέχεια του πρώτου μέρους δεν είδαμε κάτι αξιόλογο με το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα να είναι το 0-0 καθώς το παιχνίδι δεν διεκδίκησε ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και κατάφεραν να βρουν το γκολ με τον Πρέντι στο 53′ με σουτ από τα δεξιά στην απέναντι γωνία για το 0-1 της Ανάληψης!

Στο 66′ η Ανάληψη έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κοκκινάκη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λίντο!

Δύο λεπτά αργότερα έγινε μία σέντρα από τον Καργιωτάκη, με τον Κοκκινάκη να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει δίπλα από το δοκάρι.

Στο 86′ ο Μουντράκης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Ντάγκινη να αποκρούει!

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή με αποτέλεσμα το 0-2 να μείνει ως τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

Λίντο: Ντάγκινης, Καρακωνσταντάκης, Λουκά, Αδαμάκης, Αποστολίδης, Τζιράκης (79′ Παντζαρίδης), Κεβάνι (79′ Προβυδάκης), Παπάζογλου, Μαυρής (79′ Βαρδάκης), Δασκαλάκης (55′ Ορφανουδάκης), Μουζουράκης (59′ Ζουραράκης)

Ανάληψη: Σφύρλας, Κοκκινάκης, Κοζυράκης (32′ λ.τρ. Πρέντι), Βλάχος, Μουντράκης (90′ Ζερβάκης), Γκούρο, Μονιάκης, Μηλάκης (46′ Μιχελακάκης), Αργυρός, Καργιωτάκης, Χαμαλάκης