Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμεση επιστροφή στις νίκες για τις Ασίτες, 2-3 τον Κεραυνό

Την άμεση επιστροφή τους στις νίκες πέτυχαν οι Ασίτες, επικρατώντας του Κεραυνού με 2-3 στο Ατσαλένιο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Χωματά πήρε το αίμα του πίσω απέναντι στον Κεραυνό του Άρη Μαυρογιαννάκη, πετυχαίνοντας με τη σειρά τους εκτός έδρας νίκης στο Ατσαλένιο με σκορ 2-3.

Μόλις στο 7′ ο Ζαχαρίας Κοπιδάκης άνοιξε το σκορ για τα “Λιοντάρια”, όμως η ισοφάριση ήρθε άμεσα από τους γηπεδούχους με τον Φίλιππο Καλογιαννάκη στο 10′.

Στο 25′ οι Ασίτες ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Ζαχάρη Κοπιδάκη να κερδίζει την εσχάτη των ποινών και τον Κώστα Ρουμπάκη να ευστοχεί από τα 11 βήματα για το 1-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, Ζαχάρης Κοπιδάκης “χτύπησε” με την έναρξη του δευτέρου μέρους και με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 1-3 στο 47′

Ο Μαυρογιαννάκης ήταν εκείνος που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο 80′, όμως τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, παρά μόνο η αριθμητική ισορροπία καθώς ο Φουντουλάκης στο 90′ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια δεχόμενος την κόκκινη κάρτα.

Κεραυνός (Άρης Μαυρογιαννάκης): Χαχλιουτάκης, Ανδρονάς, Ζωάκης, Προβατάς, Κοκαράκης (46′ Μενεγάτος), Μαυρογιαννάκης, Καλογιαννάκης Φ. (46′ Χατζηιωάννου), Κουμάκης (75′ Ανδριαδάκης), Χουστουλάκης (70′ Ορφανός), Χριστοδουλάκης (75′ Μουτσάκης), Κουγιός

Ασίτες (Δημήτρης Χωματάς): Φουντουλάκης, Σφακιανάκης (90+1′ Πενταράκης), Μανωλιτσάκης (70′ Αναστασάκης Μ.),  Κοπιδάκης Ζ, Ρουμπάκης Κ., Παρασύρης, Τριανταφύλλου, Αναστασάκης, Λιανδράκης (90+1′ Σαντοριναίος), Πλουμής, Σαβουϊδάκης (61′ Ρουμπάκης Μ.)