Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμεση επιστροφή στις νίκες για το “εξάσφαιρο” Ασήμι!

Ευρεία νίκη για το Ασήμι κόντρα στα Κανάρια

Το Ασήμι πέρασε με σκορ 1-6 από την έδρα των Καναριών και πανηγύρισε την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι.

Οι ομάδα του Φανουράκη ήταν αποτελεσματική, έκανε τις ευκαιρίες της γκολ και έτσι πήρε μία μεγάλη νίκη με σκορ 1-6.

Το Ασήμι μπήκε πολύ δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και μόλις στο πρώτο εικοσάλεπτο είχε πάρει διαφορά δύο τερμάτων!

Αρχικά στο 15′ ο Ξαγοραράκης έκανε το 0-1 με σουτ εντός περιοχής με τον Μπέρκη πέντε λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το 0-2 με σουτ στην επαναφορά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα!

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 24′ με την μείωση του σκορ από τον Ψαρολογάκη με ατομική ενέργεια, όμως ο Μπέρκης στο 30′ έκανε το 1-3 και ο Πρίφτης στο 42′ το 1-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη το Ασήμι δεν άφησε το πόδι από το… γκάζι και σκόραρε ακόμη δύο φορές με δράστη τον Χασουράκη.

Αρχικά με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού έγινε το 1-5 με κεφαλιά του Χασουράκη, ενώ ο ίδιος παίκτης είκοσι λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο έκανε και το τελικό 1-6!

Συνθέσεις:

Κανάρια: Σταματάκης, Βγόντζας, Μπατσέλης (46′ Ντελής), Φθενάκης, Βελλίνης (46′ Μαρντάρε), Βιδάκης (65′ Κορνελάκης), Κουντούρης (68′ Ντολάνι), Μαυρογιάννης. Ξυλούρης (75′ Τσατσάκης), Ψαρολογάκης, Πασπαράκης

Ασήμι: Βασιλάκης, Ξαγοραράκης, Σαριδάκης, Φωτάκης, Χατζηπαυλίδης (65′ Χατζηκωνσταντίνου – 80′ λ.τρ. Μαυρόκωστας), Αντωνάκης, Χασουράκης, Μπέρκης (35′ λ.τρ. Φουντουλάκης), Πρίφτης, Χατζάκης (65′ Αβανίδης), Ψωμάς (65′ Μηναδάκης)