Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άμυνα για… σεμινάρια από τον Αλ. Μουρτζάκη στην πρεμιέρα της Εθνικής στο Socca World Cup – H δήλωση του στο Primesport.gr (Video)

Ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης έκανε άμυνα για σεμινάρια απέναντι στην Ιταλία και γλίτωσε από βέβαιη παραβίαση την εστία της Εθνικής, συμβάλλοντας στη νίκη της στην πρεμιέρα των ομίλων του Socca World Cup με 4-1. Διαβάστε τι δήλωσε ο διεθνής Ηρακλειώτης αμυντικός στο Primesport.gr.

Μία άμυνα που θα… ζήλευαν ακόμη και οι μαιτρ του είδους, έβγαλε απέναντι στην Ιταλία ο αμυντικός της Εθνικής Ομάδας Mini Soccer, Αλέξανδρος Μουρτζάκης στο Socca World Cup που διεξάγεται στο Essen της Γερμανίας.

Δείτε το Video:

 

Ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης παρέθεσε δηλώσεις στο Primesport.gr από το Εssen, τονίζοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Ιταλούς και έδωσε σύνθημα για δεύτερη νίκη, κόντρα στην Σαουδική Αραβία. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους Ιταλούς να μας απειλήσουν. Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό στο πλάνο μας και καταφέραμε να κερδίσουμε στην πρεμιέρα. Επόμενο ματς με την Σαουδική Αραβία. Πάμε για την δεύτερη νίκη.»