Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άνοιξε η πόρτα της εξόδου στον ΟΦΙεράπετρας

Δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ σε αναρτήσεις τους στο fb γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους από την Ιεραπετρίτικη ομάδα εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους. Ο κορυφαίος –ίσως- τερματοφύλακας του νοτίου ομίλου Ηλίας Κυρίτσης έθεσε εαυτό εκτός ομάδας και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι δε θα συνεχίσει ούτε του χρόνου. Ο 24χρονος τερματοφύλακες εκτός των άλλων έγραψε τις ευχαριστίες του και ότι αγωνίστηκε σε 22 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου.

Ο δεύτερος που αποχώρησε και το έκανε γνωστό με τον ίδιο τρόπο είναι ο πλάγιος μπακ Χριστόφορος Καραγιάννης, άλλη μια αποκάλυψη της φετινής σαιζόν για τους «ασπρόμαυρους». Χωρίς πολλά λόγια ο Καραγιάννης αποχαιρέτησε την Ιεράπετρα και όλους όσους τον βοήθησαν πηγαίνοντας και αυτός στον τόπο καταγωγής του. Επίσης βάση λογικής, ο παίκτης δεν θα βρίσκεται του χρόνου στα πλάνα του ΟΦΙ.

Πάμε τώρα και στις άλλες δύο περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που δεν ανάρτησαν τις προθέσεις ή τις ενέργειες τους αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας έφυγε ήδη και ο άλλος θα το πράξει από Δευτέρα. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Ίτσιο, τον δυναμικό κεντρικό δυναμικό που βρίσκεται εκτός Κρήτης και ο έτερος αμυντικός Δημήτρης Στάμου ο οποίος θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Πηγή: anatolh.com