Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη ΟΦΗ: Για ποιο ακριβώς πράγμα πρέπει να υπερηφανευόμαστε

Ο ΟΦΗ μετά και τη νέα απώλεια βαθμών με τη Λαμία συμπλήρωσε 10 παιχνίδια χωρίς νίκη ισοφάρισε το ρεκόρ του Γ. Σίμου πριν από 3 χρόνια και πάει ολοταχώς για να το σπάσει στο Περιστέρι αν δεν βελτιωθεί άμεσα. 

Ο πρόεδρος της ομάδας Μιχάλης Μπούσης που μαζί με τους δύο του γιους και τον πρόεδρο της Super League και CEO του ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου παρακολούθησε από κοντά τη νέα ισοπαλία του ΟΦΗ με τη Λαμία από τις άδειες εξέδρες του Γεντί Κουλέ μετά το τέλος του αγώνα έκανε ένα post όπως το συνηθίζει από τότε που επέστρεψε στην Ελλάδα και δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Άραγε για ποια περηφάνεια μιλάει ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Είναι περήφανος που μια ομάδα που υποτίθεται ότι χτίστηκε το καλοκαίρι βάσει των λεγομένων τους για να “χτυπήσει” με αξιώσεις στην εξάδα είναι ζήτημα χρόνου με τις εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα να βρεθεί ακόμη και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Είναι περήφανος για το ότι η ομάδα του έχει να κερδίσει σε 10 συνεχόμενα παιχνίδια με την τελευταία νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα να χρονολογείται στις 2 Οκτωβρίου του 2023.

Είναι περήφανος για το γεγονός ότι το πληρέστερο ρόστερ επί εποχής Μπούση όπως τον διατυμπάνιζαν εντός της ομάδας το καλοκαίρι αποδείχθηκε το πιο λειψό και προβληματικό ρόστερ στην εξαετή παρουσία του στην ομάδα.

Είναι περήφανος που ο κόσμος του ΟΦΗ βλέπει το φάσμα του υποβιβασμού να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά χωρίς πλέον και ο ίδιος να μπορεί να κάνει τίποτα με κλειστά τα γήπεδα, παρακολουθώντας από τις γειτονικές ταράτσες του Γεντί Κουλέ μια χρονιά που εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Είναι περήφανος που για πρώτη φορά πλέον μαζικά ο κόσμος του ΟΦΗ αντιδρά και του ζητάει να σώσει την παρτίδα βάζοντας λεφτά για μεταγραφές και ενώ ήδη έχει περάσει άπραγες οι πρώτες 9 ημέρες του Ιανουαρίου.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ κ. Μπούση είναι περήφανοι για την ιστορία της ομάδας τους, για τις επιτυχίες του παρελθόντος που τείνουν να γίνουν μια απλή ανάμνηση και για την στόφα της μεγάλης ομάδας που έχει αυτός ο σύλλογος.

Κανείς στον ΟΦΗ δεν θα νιώσει περήφανος αν σωθεί η φετινή χρονιά γιατί απλά στον ΟΦΗ δεν ταιριάζει να παίζει για την παραμονή του.