Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Άποψη ΟΦΗ: Όταν ο στόχος που σου έχει απομείνει είναι το Next Match δεν πας πουθενά

Λίγο μετά το τέλος του βατερλό του αγώνα με τον Παναιτωλικό και του αποκλεισμού από τους “4” του Κυπέλλου Ελλάδος η ΠΑΕ ΟΦΗ όπως συνηθίζει να κάνει στους επίσημους λογαριασμούς της δημοσίευσε την διαφημιστική μακέτα του επόμενο αγώνα που είναι με την Κηφισιά την Κυριακή στο Γεντί Κουλέ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Mε λίγα λόγια Next Match και δεν μας καίγεται καρφί. Άλλωστε αυτή ήταν και η απάντηση του χαμένου στη μετάφραση αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου Πέπε Μελ σε ερώτηση Αγρινιώτη δημοσιογράφου για το ποιος είναι ο στόχος της κρητικής ομάδας από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα. “Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Ο 60χρονος Ισπανός τεχνικός ήρθε στον ΟΦΗ με πολλές τυμπανοκρουσίες και διακρίσεις στη χώρα του αλλά σύντομα απορρίφθηκε και αυτός στην αβάσταχτη ελαφρότητα που διακατέχει τον οργανισμό του ΟΦΗ και στα 6 χρόνια της εποχής Μπούση ότι χάσουμε κερδίσουμε πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Με λίγα λόγια για τους διοικούντες την ομάδα αλλά και για τους περισσότερους παίκτες η λέξη στόχος είναι άγνωστη και απλά περιμένουν να τελειώσει η χρονιά και να πάνε τις όμορφες διακοπές τους και βλέπουμε για του χρόνου.

Επειδή λοιπόν δεδομένα υπάρχει στόχος από εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα και αυτός είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία που με τέτοια χάλια ψυχολογία ούτε το +8 την εξασφαλίζει σε κάτι.

Χρειάζεται όμως κατά την ταπεινή μου γνώμη και κάτι άλλο. Άμεση αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Ο Μελ πλέον έχει συμπληρώσει 9 παιχνίδια στον ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και σε αυτά έχει σημειώσει μόλις 1 νίκη,  2 ισοπαλίες και 6 ήττες. Στις περισσότερες ομάδες που υπάρχει αλλαγή προπονητή συνήθως υπάρχει και μια βελτίωση και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στη συγκομιδή βαθμών. Με τον Μελ στον πάγκο του ΟΦΗ εδώ και 1,5 μήνα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο.

Αν ο Μελ δεν καταφέρει να κερδίσει ούτε και την ουραγό Κηφισιά στο Γεντί Κουλέ που έρχεται στο Ηράκλειο με την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί 46 γκολ σε 20 ματς τότε από μόνος του πρέπει να πάρει το καπελάκι του και να αποχωρίσει ώστε ο ΟΦΗ να πάρει έναν Έλληνα προπονητή που θα γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις μπας και σωθεί μια σεζόν που πάει από το κακό στο χειρότερο και που κανείς δεν μπορεί να σου εξασφαλίσει ότι υπάρχει ασφάλεια για την παραμονή στη Super League.

Υ.Γ Στο χθεσινό παιχνίδι στην ενδεκάδα του είχε μόνο έναν Έλληνα τον Βούρο και 10 ξένους , και στην πορεία του αγώνα μαζί με τις αλλαγές που έγιναν συνολικά στους 16 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν μόνο ο Βούρος παρέμενε Έλληνας σε αυτή την ποδοσφαιρική βαβέλ που έχουν δημιουργήσει στον ΟΦΗ. Άραγε αυτό ήταν το όραμα του Μιχάλη Μπούση όταν αναλάμβανε την ομάδα ; Να φορτώσει με μια καραβιά ξένους παίκτες αμφιβόλου ποιότητας τον ΟΦΗ.