Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ά. Μαυρογιαννάκης: «Κάθε αγωνιστική η τύχη μας γυρνάει την πλάτη – Εύχομαι σε αυτή να είναι με το μέρος μας»

Για το παιχνίδι με τις Μοίρες εκτός έδρας μίλησε στο Primesport.gr o Άρης Μαυρογιαννάκης.

Δύσκολο έργο για τον Κεραυνό, ο οποίος μετά τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ποσειδώνα, πηγαίνει στη Μεσαρά, φιλοξενούμενος από την ΑΕ Μοιρών στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Στην ψυχολογία που θα έχει ο αντίπαλος μετά την ιστορική νίκη με τον Εργοτέλη αλλά και τις δυσκολίες που κρύβει ο φυσικός χλοοτάπητας του γηπέδου των Μοιρών, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Κεραυνού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (Τετάρτη 21/12, 15:00), ευχόμενος να μην γυρίσει την πλάτη της. η τύχη στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Primesport.gr ο Άρης Μαυρογιαννάκης

«Δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το αυριανό με τις Μοίρες οι οποίες είναι μία καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα έως τώρα και προερχόμενη από μεγάλη νίκη. Διαφορετικό γήπεδο που θα μας δημιουργήσει σίγουρα πρόβλημα.

Τα παιδιά μας είναι προετοιμασμένα να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο. Δυνατότητα υπάρχει και θέλουμε να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι με βάση την δυναμική μας και τα θέλω μας.

Θέλουμε και την τύχη μαζί μας γιατί έως τώρα δεν μας έχει δώσει τίποτα αντιθέτως κάθε αγωνιστική μας γυρνάει την πλάτη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.»