Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί τους Μινωική και Ανθεστίων

«Σπάζοντας» ο ένας το σερί του άλλου, Μινωική και Ανθεστίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Σκοράροντας αμφότεροι στο δεύτερο ημίχρονο, Μινωική και Ανθεστίων είδαν να τερματίζεται το σερί νικών που είχαν χτίσει, πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, μετά το τελικό σκορ 1-1 για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Μινωική άνοιξε το σκορ με τον Μαρκόπουλο, για να έρθει ο Σεραφειμίδης να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στον Ανθεστίωνα, σκοράροντας στο 85′ με πέναλτι το οποίο αμφισβήτησε η “Μπάρτσα”.

Η ομάδα του Θραψανού κατάφερε να φέρει στα μέτρα της το παιχνίδι, με τη Μινωική να της δίνει την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε οργανωμένα να αμυνθεί, προκειμένου να την κρατήσει μακριά από την εστία του Αμπατζή. 

Σε μερικές ευκαιρίες δεν το κατάφερε, αφού οι παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη απείλησαν την εστία των γηπεδούχων τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, με τον Σεραφειμίδη, τον Μπερνίκου και τον Λυδάκη.

Στο 68′ η Μινωική άνοιξε το σκορ με απίστευτο τρόπο, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαρκόπουλου. Ο ταλαντούχος μέσος της Μινωικής νίκησε τον Χρονάκη για το 1-0, με την μπάλα να περνά τη γραμμή του τέρματος, παρότι ο Πατσάκης την έστειλε στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 85′ ο Ανθεστίων κέρδισε πέναλτι, με τον Καστελλιανάκη να ανατρέπει τον Σεραφειμίδη και τον διαιτητή Σφακιανάκη, να δείχνει την “άσπρη” βούλα, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες της Μινωικής, που θεωρούν ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Ο Σεραφειμίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Αμπατζή για το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ, παρά το γεγονός ότι η Μινωική έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στις καθυστερήσεις, με τους Ρουμελιώτη και Μπάλλα να φεύγουν ολομόναχοι στην αντεπίθεση, όμως το κοντρόλ του πρώτου, έδωσε την ευκαιρία στον Χρονάκη που είχε μείνει στην εστία του, να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Μινωική: Αμπατζής, Ανδρεαδάκης Κ., Ρεμιγιάκης, Ψαρράς, Τσαμπουράκης, Μαρκόπουλος, Ανδρεαδάκης Δ., Πατσάκης, Καστελλιανάκης, Κοσμαδάκης, Χαλκιαδάκης

Ανθεστίων: Χρονάκης, Μελαδάκης (55′ Πλαϊτάκης), Χότζα (67′ Χρηστάκης), Ανυφαντάκης, Σαριδάκης, Κουρίνος, Στρατάκης, Χατζάκης (55′ Κεφάκης), Σεραφειμίδης, Λυδάκης (55′ Τρουλάκης), Μπερνίκου (74′ Φωτόπουλος)