Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα το Λίντο – Σπουδαία νίκη κόντρα στον Ζαρό!

Νέο ενδιαφέρον στον 1ο όμιλο της Α2 ΕΠΣΗ καθώς το Λίντο κέρδισε τον Ζαρό

Το Λίντο πραγματοποιώντας μία φανταστική εμφάνιση επικράτησε με σκορ 2-0 του Ζαρού και έβαλε “φωτιά” στο πρωτάθλημα δίνοντας την δυνατότητα στην Ανάληψη να μείνει στο -1 από την κορυφή μετά την νίκη της νωρίτερα επί του ΠΟΗ και να μπαίνει εκ νέου για τα καλά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος καθώς στα εναπομείναντα παιχνίδια έχει και ντέρμπι Ζαρό – Ανάληψη την προτελευταία αγωνιστική!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Λίντο ήταν ο Μαυρής που έβαλε και τα δύο τέρματα σε ένα ματς με φοβερή δράση και αρκετό ενδιαφέρον μέχρι το τέλος!

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς χάθηκε στο 2′ με τον Παπάζογλου με σουτ.

Στο 33′ το Λίντο κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαυρή με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή!

Οι γηπεδούχοι πριν το ημίχρονο είχαν και δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το 1-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο 68′ ο Ζαρός “άγγιξε” το 1-1 με τον Κοτζαδάκη να πλασάρει και τον Γιακουμάκη να διώχνει την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή!

Έξι λεπτά αργότερα ο Κάτελας εκτέλεσε ένα φάουλ με τον Ντάγκινη να αποκρούει με διπλή προσπάθεια!

Στο 81′ ο Λυκούδης με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα λίγο έξω.

Στην αμέσως επόμενη φάση το Λίντο έφυγε στην κόντρα με τον Μαυρή να πλασάρει και τον Λιουδάκη να απομακρύνει με τα πόδια και να κρατάει στο ματς τον Ζαρό!

Στο 86′ μετά από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Φρέσκου, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λιουδάκη!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 90′ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 2-0 με τον Παπάζογλου να μην μπορεί να κερδίσει από θέση τετ-α-τετ τον Λιουδάκη με τον τερματοφύλακα του Ζαρού να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ!

Τελικά το Λίντο έφτασε και σε δεύτερο τέρμα και μάλιστα με πολύ εντυπωσιακό τρόπο με τον Μαυρή, ο οποίος είδε εκτός εστίας τον Λιουδάκη και τον κρέμασε για το 2-0 στις καθυστερήσεις!

Συνθέσεις:

Λίντο: Ντάγκινης, Καρακωνσταντάκης, Γιακουμάκης, Αδαμάκης, Τζιράκης, Ζουραράκης (63′ Μουζουράκης), Παπάζογλου, Βαρδάκης (69′ Παχυγιαννάκης), Μαυρής, Δασκαλάκης (51′ Φρέσκος)

Ζαρός: Λιουδάκης, Σαριδάκης (80′ Ξεκαρδάκης), Καπιζιώνης, Κοκορέλιας, Αλπαντάκης Ε., Γιατρομανωλάκης (48′ Κλαπάκης), Κάτελας, Λυκούδης, Παπαδοβασιλάκης (76′ Αλπαντάκης Σ.), Κοτζαδάκης, Φραγκιαδουλάκης