Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγινε σύσκεψη για το Youth League ΕΠΣΗ – Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΣΗ ενόψει της έναρξης του Παγκρήτιου Youth League ΕΠΣΗ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20 την φετινή σεζόν, ενώ πέρα από τις ομάδες του Ηρακλείου αναμένεται να συμμετάσχουν και σωματεία από το νομό Λασιθίου και Ρεθύμνου. Μία επιπλέον πληροφορία είναι ότι η ημερομηνία έναρξης προβλέπεται να είναι στις 21-22 Ιανουαρίου του 2023, ενώ από σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής. 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΣΗ η τελική σύσκεψη ενόψει της έναρξης του νέου Παγκρήτιου Youth League ΕΠΣΗ.

Oι συμμετοχές φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τις 20, ενώ πέρα από τις ομάδες του Ηρακλείου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συμμετέχουν σωματεία από τους νομούς Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Το Youth League ΕΠΣΗ θα είναι φέτος αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα ενώ στη σύσκεψη συζητήθηκαν λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προκήρυξη της διοργάνωσης, τον προγραμματισμό, διάφορα αιτήματα κλπ.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης είναι στις 21-22 Ιανουαρίου 2023 και ως τότε η αρμόδια Επιτροπή θα προχωρήσει στον καταρτισμό της προκήρυξης και του αγωνιστικού προγράμματος.

Από σήμερα ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής, οι οποίες θα υποβάλλονται στην ΕΠΣΗ (κόστος παραβόλου 55 ευρώ) με καταληκτική προθεσμία υποβολής έως τις 5 Ιανουαρίου 2023.

Η δήλωση συμμετοχής του Youth League έχει αναρτηθεί στην στήλη «ΕΝΤΥΠΑ» ενώ μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας ΕΔΩ, να την συμπληρώσετε κατάλληλα και να την προσκομίσετε στην γραμματεία της ΕΠΣΗ.