Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έγραψε ιστορία στο ματς με τον Ηρόδοτο ο Κωστούλας!

Ιδιαίτερο ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Ηρόδοτο καθώς ο Χαράλαμπος Κωστούλας, γιος του Θανάση, έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει επαγγελματικά με τους «ερυθρόλευκους»

Παρότι ξεκίνησε με καθυστέρηση 25 λεπτών, το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β’ και τον Ηρόδοτο ήταν ιδιαίτερο για την ιστορία των Πειραιωτών και πιο συγκεκριμένα, για τον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θανάση Κωστούλα.

Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κωστούλα, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό και παράλληλα μπήκε στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» αφού έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που παίζει επαγγελματικά στην ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με το «soccerbase», ο νεαρός φορ ξεπέρασε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο καθώς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών, με τον Έλληνα στόπερ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα 15 ετών, 9 μηνών και 9 ημερών.

Ο Γιάννος Οκκάς τον ξεχώρισε από την Κ19, έχοντας δύο γκολ σε τέσσερα ματς φέτος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ενώ είναι πέντε φορές διεθνής με την Ελλάδα Κ17.

Πηγή: gazzetta.gr