Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έδειρε τη σύζυγό του μπροστά στο 5χρονο παιδί τους

Ένας 40χρονος στον Βόλο, υπό την επήρεια αλκοόλ, έδειρε την 36χρονη σύζυγό του μπροστά στο 5χρονο κοριτσάκι τους – Τι αποφάσισε το δικαστήριο.

Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο και, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (03/06), ένας 40χρονος άνδρας ξυλοκόπησε την 36χρονη σύζυγό του μπροστά στο 5χρονο παιδί τους και η υπόθεση κατέληξε στις δικαστικές αίθουσες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, ο 40χρονος άνδρας δεν μπόρεσε να απαλλαγεί από τον αλκοολισμό και, το απόγευμα της Πέμπτης (01/06), χτύπησε μπροστά στα μάτια της 5χρονης κόρης του την σύζυγό του.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα, ημουν πολύ μεθυσμένος και δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν αμφισβητώ ότι συνέβη αλλά δεν το θυμάμαι», είπε κλαίγοντας στον εισαγγελέα. Το παιδί έβλεπε την 36χρονη μητέρα του να υποφέρει από τα απανωτά χαστούκια, με τον άνδρα να μην μπορεί να συγκρατηθεί και, την Παρασκευή (02/06), η 5χρονη ηταν παρούσα και στο Αυτόφωρο καθώς το ζευγάρι ζει στον Βόλο, χωρίς συγγενείς.

Τελικά, αποφασίστηκε να αρχίσει διαδικασία ποινικής διαμεσολάβησης ώστε να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι ο 40χρονος θα ξεκινήσει θεραπεία γιατι και ο ίδιος αναγνωρίζει ότι το πρόβλημά του είναι μεγάλο.

Πηγή: ieidiseis.gr