Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκαμψε την αντίσταση του ΠΟΗ η Ομόνοια Καλλιθέας

Νίκησε με 4-2 τον ΠΟΗ η Ομόνοια Καλλιθέας

Η Ομόνοια παρότι είδε τον ΠΟΗ να την ισοφαρίζει προς ώρας, δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση και να φτάσει στη δεύτερη νίκη τη φετινή σεζόν με σκορ 4-2.

To σκορ στο «Σκουρέλλου» άνοιξε ο Μαρκάκης για την Ομόνοια στο 20′ για να έρθει ο Λυραράκης να ισοφαρίσει για τον ΠΟΗ στο 30′ σε 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Μπαίνοντας δυνατά στην επανάληψη, η Ομόνοια πήρε αέρα δύο τερμάτων, με τους Μαρκάκης και Πουλακάκη σε διάστημα λίγων λεπτών να σκοράρουν και να φτάνουν το σκορ στο 3-1 πριν την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού.

Η αντίδραση του ΠΟΗ ήταν άμεση, καθώς μείωσε στο 65′ σε 3-2 με τον Χαϊντίνι, με την χαρά να κρατά για λίγο στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, αφού ο Mπουλούκας στιγμές αργότερα πρόσθεσε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Ομόνοια: Κτιστάκης, Λιακάκης, Αξιώτης, Καραδάκης, Γεωργαλής, Λουλάκης, Μαρκάκης, Μπαντούνας, Σαμπροβαλάκης, Πουλακάκης, Ντουλάκης

ΠΟΗ: Ράδοβιτς, Βασιλάκης, Ζαχαράκης, Κορνελάκης, Φουντουλάκης, Σελαμάι, Τιγγίρης, Τζιρίτας, Κακουλάκης, Λυραράκης, Λικάι