Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε σεφτέ με ένα τρομερό πεντάλεπτο η Μινωική!

Η Μινωική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν επικρατώντας με 0-3 του Ποσειδώνα.

Ένα συναρπαστικό πεντάλεπτο στο τέλος του πρώτου μέρους, ήταν αρκετά για τη Μινωική να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στη σεζόν, όντας τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Από το 41′ μέχρι το 45′ η Μινωική σκόραρε τρία τέρματα και έκανε εύκολη τη ζωή της, με τον Αλέξη Περογαμβράκη να δημιουργεί και τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη να σκοράρει, όμως το γκολ της ημέρας ανήκε δικαιωματικά στον Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος πέτυχε το 2-0 με ανάποδο ψαλίδι.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν τις “τρύπες” στην άμυνα του αντιπάλου.

Αυτή που ζωήρεψε από το ημίωρο και έπειτα ήταν η Μινωική, με τους Ρουμελιώτη και Περογαμβράκη να είναι οι πρωταγωνιστές σε δύο φάσεις στο 33′ και το 36′ χωρίς το επθυμητό αποτέλεσμα, ενώ στην πρώτη περίπτωση οι αμυντικοί του Ποσειδώνα απέκρουσαν πάνω στην γραμμή.

Αυτές απεδείχθησαν οι προειδοποιητικές βολές για την Μινωική αφού μέσα σε διάστημα δύο λεπτών κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 2-0.

Στο 41′ ο Μαγάκης σούταρε δυνατά, ο Μπελενιώτης αντέδρασε εντυπωσιακά και απομάκρυνε, σε ένα σημείο όμως που ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης καιροφυλακτούσε και σκόραρε για το 1-0.

Εκπληκτικό το δεύτερο τέρμα των τυπικά φιλοξενούμενων, με τον Περογαμβράκη στο 42′ να σεντράρει και τον Ρουμελιώτη να κάνει το 2-0 με ανάποδο ψαλίδι.

Η Μινωική ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, αφού με την συμπλήρωση των πρώτων 45′ ο Περογαμβράκης «έφτιαξε» το δεύτερο γκολ του Ανδρεαδάκη στο παιχνίδι, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0 σε ένα φανταστικό τελείωμα του ημιχρόνου για την “Μπάρτσα”, η οποία θα μπορούσε να έχει πετύχει και ένα τέταρτο τέρμα, αλλά ο Μπελενιώτης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Μαγάκη στις καθυστερήσεις.

Λιγοστές οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με την Μινωική ηθελημένα να ρίχνει ρυθμό στην επανάληψη σκεπτόμενη και το παιχνίδι με τον Μοχό την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Ποσειδώνας προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να πετύχει το γκολ της τιμής, αλλά ο θεατής στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, φώναξε «παρών» αποκρούοντας την εκτέλεση φάουλ του Μαυράκη εντυπωσιακά, ενώ αντεδρασε σωστά και στην προσπάθεια του Χαριστάκη, μπλοκάροντας τη μπάλα.

Ποσειδώνας (Γιώργος Ποντίκαλης): Μπελενιώτης, Μαυράκης, Κουρτελάκης (53′ Ασλαματζίδης), Ντελάκης, Λαμπράκης (53′ Φουλεδάκης), Σαϊτάκης, Μολλά, Χαριστάκης, Παπουτσιδάκης, Λυμπερίδης, Αποστολάκης (90′ Μαυρόκωστας)

Μινωική (Απόστολος Παπακώστας): Αμπατζής, Κυριακάκης, Κοσμάς (79′ Τσαμπουράκης), Καστελλιανάκης, Καραντινάκης (46′ Καρτσάκης), Ρουμελιώτης (46′ Πατσάκης), Περογαμβράκης, Σταυρακάκης, Μαγάκης, Σαραφαλντίν, Ανδρεαδάκης (70′ Μπάλλας)