Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε το λάθος και… ισοφάρισε η Ομόνοια και η Ανάληψη την τιμώρησε (1-7)

Η Ανάληψη επιβλήθηκε άνετα της Ομόνοιας Καλλιθέας με 1-7 στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής για την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Έπρεπε να φτάσουμε στην 6η αγωνιστική για να δεχθεί γκολ η ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη, η οποία ωστόσο δεν έδειξε καθόλου να επηρεάζεται από την ισοφάριση της Ομόνοιας, κάθε άλλο μάλιστα αφού “φόρτσαρε” και έφτασε στην έκτη νίκη της στη σεζόν με σκορ 1-7.

Το ματς:

Στο 8ο λεπτό ο Κοκκινάκης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, για να έρθει ο Λουλάκης να φέρει το ματς στα ίσια με εκτέλεση φάουλ στο 23′.

Παρά λίγες μόνο στιγμές κατάφερε να πανηγυρίσει το γκολ της ισοφάρισης η Ομόνοια, αφού με σκόρερ τον Βλάχο η Ανάληψη πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 25′.

Μάλιστα ο νεαρός μέσος των φιλοξενούμενων πέτυχε και δεύτερο τέρμα με πλασέ για το 1-3 στο 37′.

Το σκορ ημιχρόνου 1-4, διαμόρφωσε ο Έντμοντ Γκούρο κάνοντας πολύ πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του, ενόψει του δευτέρου μέρους.

Στο 58′ η Ανάληψη κέρδισε πέναλτι με τον Μουντράκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ωστόσο νικήθηκε από τον Κτιστάκη που μάντεψε σωστά.

Ο Μουντράκης πήρε όμως τη ρεβάνς δύο λεπτά αργότερα, καθώς με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

Στο 70′ ο Θρίαμβος κέρδισε δεύτερο πέναλτι, με τον Πρέντι που είχε περάσει νωρίτερα στο ματς, να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” για το 1-6.

Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στο 78′ ο Μουντράκης έγραψε το 1-7 με πλασέ, το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ στον αγώνα.

Ομόνοια Καλλιθέας (Φώτης Γκουζιώτης): Κτιστάκης, Κοσμαδάκης, Ντουλάκης, Φραγκιαδάκης, Αξιώτης, Μπαντούνας, Λουλάκης, Γεωργαλής, Μπουλούκας, Πουλακάκης, Σταυράτης

Ανάληψη (Νίκος Ανδριανάκης): Σφύρλας, Κοζυράκης, Κοκκινάκης, Αργυρός, Περβολαράκης, Χαμαλάκης, Βλάχος, Γκούρο, Καργιωτάκης, Αλεξίου, Μουντράκης