Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκανε το 3×3 με τεσσάρα ο ΑΟΤ!

Νέα εξαιρετική εμφάνιση για τον ΑΟΤ που έκανε το 3×3 στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, νικώντας με 4-0 τη Δαμάστα.

Ο ΑΟΤ νίκησε και τη Δαμάστα, χωρίς να δεχθεί γκολ έχοντας σε τρελά κέφια τόσο τον Μεταξάκη που βρήκε σε τρίτο σερί παιχνίδι δίχτυα αλλά και τον Παπανδρέου, με την ομάδα του Νικόλα Σουτζή να έχει και δύο δοκάρια στο ματς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δοκάρι για τον ΑΟΤ. Ο Στεφανάκης ανέλαβε να εκτελέσει φάουλ κοντά στην περιοχή της Δαμάστας, σημαδεύονται σίδερο στην προσπάθεια.

Λίγα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Ο Παπανδρέου έβγαλε τη σέντρα, ο Μεταξάκης έκανε κίνηση προς τη μπάλα και βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, με κοντινή προβολή.

Λίγα λεπτά μετά το ημίωρο ο ΑΟΤ που έψαχνε και ένα δεύτερο γκολ, ώστε να πάρει σαφές προβάδισμα νίκης είχε δεύτερο δοκάρι, με τον Γερακιό με μία βολίδα από τα 40 μέτρα, που τράνταξε την εστία του Χατζηνικολάου.

Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο Τυμπάκι, με τη Δαμάστα να προσπαθεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του φορμαρισμένου ΑΟΤ στην δεύτερη έξοδο της στη Μεσαρά μέσα σε λίγες ημέρες.

Το ρευστό 1-0 έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, όμως τα πάντα άλλαξαν στο 70′ όταν από γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Σαβουϊδάκη η μπάλα έφτασε στον Στεφανάκη, εκείνος πάσαρε στον Παπανδρεου που με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έγραψε το 2-0 το οποίο προς τιμήν του δεν πανηγύρισε.

Τα πράγματα πήραν μία και καλή τον δρόμο τους, όταν ο Μεταξάκης με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε δεύτερο γκολ στο παιχνίδι για το 3-0 στο 85′.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε για την ομάδα του Τυμπακίου ο Γρηγοράκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς.

ΑΟΤ (Νικόλας Σουτζής): Βλαχάκης, Στεφανάκης, Κουρουθιανάκης, Μεϊρέλες, Χαϊντίνι, Παπανδρέου, Μεταξάκης, Γερακιός, Λούσι, Παραθύρας, Σαβουϊδάκης

Δαμάστα (Δημήτρης Κόκκινος): Χατζηνικολάιυ, Μαυρογιαννάκης, Πεταλάκης, Διακάκης, Φραγκούλης, Αποστολάκης, Κόκκινος Ν., Σκουλάς, Κόκκινος Ι., Κατσαρός, Οικονομάκης