Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Έκλεισαν” την σεζόν με τεσσάρα τα Κανάρια!

“Καθάρισαν” από το πρώτο μέρος τα Κανάρια

Σκόραραν τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και αυτά τους ήταν αρκετά για να κλείσουν με θετικό πρόσημο την χρονιά τους τα Κανάρια επικρατώντας με σκορ 4-1 του Ζαρού.

Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καρπαθάκης, Κοζορώνης και Βιδάκης, ενώ το γκολ της τιμής στην επανάληψη για το Ζαρό πέτυχε ο Ξεκαρδάκης.

Ο Καρπαθάκης στο 19′ ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ με πλασέ, ενώ ο Κοζορώνης με δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, 32′ και 34′, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Το δεύτερο τέρμα στο ματς μπήκε με πλασέ, ενώ το τρίτο με σουτ εκτός περιοχής.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Βιδάκης στο 42′ έκανε το 4-0 με σουτ και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-0 υπέρ των Καναρίων!

Στην αρχή της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 53′ ο Ξεκαρδάκης έκανε το 4-1 για τον Ζαρό με πλασέ.

Μετά το 4-1 δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην εικόνα της αναμέτρησης με τα Κανάρια να παίρνουν την νίκη και να κλείνουν με νίκη την χρονιά.

Συνθέσεις:

Κανάρια: Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Τελχάι, Παρασύρης, Ψυχαράκης, Τσακιράκης, Κοζορώνης, Βασιλείου, Καρπαθάκης, Βιδάκης, Κτιστάκης

Ζαρός: Ρωμανάκης, Γιατρομανωλάκης, Καλεμάκης, Λεμονάκης, Αλπαντάκης, Σαριδάκης Κ., Καρούζος, Λυκούδης, Σαριδάκης Ν., Τζαγκαράκης, Ξεκαρδάκης