Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έκτη συνεχόμενη νίκη και στο +8 από τον Ζαρό η Ανάληψη!

Έκανε το καθήκον της η Ανάληψη και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από τον Ζαρό

Με μία επαγγελματική νίκη, με σκορ 2-0, η Ανάληψη προσπέρασε το εμπόδιο της Ομόνοιας Καλλιθέας συνέχισε στις επιτυχίες και αύξησε την διαφορά της από την δεύτερη θέση στο +8 με ματς περισσότερο.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μουντράκης και Βλάχος.

Ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους με τον Μουντράκη να σκοράρει στο 20′ από την άσπρη βούλα, μετά από παράβαση που κέρδισε ο Καργιωτάκης Γ., και να στέλνει την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 και τον Βλάχο να “σφραγίζει” την επικράτηση με το δεύτερο τέρμα της Ανάληψης στο 85′ κάνοντας και το 2-0 που ήταν το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ομόνοια απείλησε με δύο στημένα στην επανάληψη και είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα της που έκανε αρκετές επεμβάσεις σε ένα παιχνίδι που η Ανάληψη ήταν ανώτερη και είχε πολλές καλές στιγμές αλλά έμεινε μόλις στα δύο τέρματα λόγω της αστοχίας της. 

Συνθέσεις:

Ανάληψη: Σφύρλας, Καργιωτάκης Γ. (46′ Κοκκινάκης), Μονιάκης, Χαμαλάκης, Βλάχος, Καργιωτάκης Μ., Κοζυράκης, Περβολαράκης (80′ Μηλάκης), Ρογκέστ (85′ Σπανάκης), Θεοδωράκης, Μουντράκης

Ομόνοια Καλλιθέας: Κτιστάκης Σ., Λιακάκης, Μπαφάκης, Παρασύρης, Αξιώτης, Γεωργαλής, Διαλυνάς (70′ Τσαλίχης – 80′ λ.τρ. Δρακωνάκης), Καραδάκης (46′ Λουλάκης), Μπαντούνας, Πουλακάκης, Σαμπροβαλάκης (46′ Γούρλας)