Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Έλληνας ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ”

Νέα στοιχεία, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Έλληνες συνεργούς τους, μετέφερε ο δημοσιογράφος Μάρκο Σέπατ από το κροατικό κανάλι «Dnevnik Nova TV».

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ του σταθμού μετέφερε τις πληροφορίες σχετικά με τους 13 οπαδούς που αφέθηκαν ελεύθεροι, εκ των οποίων οι 4 Έλληνες πολίτες και οι 9 Κροάτες. Επίσης, ένας 19χρονος από την Κροατία συνελήφθη στα σύνορα με την Αλβανία.

Όσον αφορά τους τραυματίες, νοσηλεύονται τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο, τρεις Έλληνες και ένας Κροάτης. Ένα άτομο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, με πολλά τραύματα στο κεφάλι, και ο Κροάτης ρεπόρτερ εξέφρασε την ελπίδα το θύμα της επίθεσης να αναρρώσει.

«Οι συλληφθέντες οπαδοί θα οδηγηθούν το πρωί στον εισαγγελέα και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες η ελληνική αστυνομία έχει αποτυπώματα του δολοφόνου, ο οποίος φέρεται να είναι Έλληνας υπήκοος», είπε ο Μάρκο Σέπατ.

Και στη συνέχεια εξέφρασε τις ανησυχίες που υπάρχουν στην ΕΛ.ΑΣ. ενόψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο, όπου από χθες υπάρχει ενημέρωση πως τα μέτρα θα είναι αυξημένα στο μέγιστο βαθμό.

Πηγή: mikriliga.com