Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έμειναν στην προσπάθεια τα Χανιά: Αποκλεισμός στην παράταση από την Βέροια

Μετά από μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθεια, τα Χανιά ηττήθηκαν στην παράταση από την Βέροια με σκορ 2-1 και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά την ελλιπή προετοιμασία η οποία βρίσκεται μόλις στην τρίτη της βδομάδα και αρκετές απουσίες, τα Χανιά, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στη σεζόν, πάλεψαν με σθένος στη Βέροια κόντρα στην τοπική ομάδα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Τα Χανιά με κορυφαίο τον Κατσιμήτρο, οδήγησαν το ματς στην παράταση (1-1 καν.διαρκ) όπου όμως λύγισαν, χάνοντας με 2-1. 

H Βέροια προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με τον Παπαχρήστο σε ένα κρίσιμο σημείο  του αγώνα, αλλά τα Χανιά μπήκαν δυνατά στο β’ ημίχρονο και στο 50′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν μετά από ωραία ενέργεια του Μαρτσάκη και σουτ του Λεμονή. Το σύνολο του κόουτς Μπαξεβάνου αμύνθηκε σωστά, ενώ είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάναλη στο 74′ και μια ακόμα σπουδαία στιγμή να πάρει την πρόκριση στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας του αγώνα και πάλι με τον Λεμονή. 
Οι παίκτες των Χανίων, αν και ανέτοιμοι λόγω της μικρής προετοιμασίας πάλεψαν με ψυχή και δύναμη στην παράταση, αλλά τελικά λύγισαν στο 114′ μετά από απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Φασίδη. 

Οι φάσεις του αγώνα

4’ Δυνατό σουτ του Μπουκουβάλα ο Κατσιμήτρος πέφτει στην αριστερή του γωνία και διώχνει
14’ Λάθος γύρισμα του Μασούρα για τον Παπαδόπουλο, ο Μάναλης μπαίνει στη φάση αλλά δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του
15’ Πολύ καλό και δυνατό σουτ από τον Λεμονή, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας
28’ Ο Ζιούλης διώχνει πάνω στη γραμμή το ανάποδο ψαλίδι του Φασίδη και κρατάει ανέπαφη την εστία των Χανίων
43’ Γκολ για τη Βέροια: Ο Μπουκουβάλας σε θέση βολής, αποκρούει ο Κατσιμήτρος, αλλά η μπάλα φτάνει στον Παπαχρήστο ο οποίος από κοντά ανοίγει το σκορ (1-0)
51’ Γκολ για τα Χανιά! Εξαιρετική προσπάθεια του Μαρτσάκη ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Λεμονή που δεν έχασε την ευκαιρία και ισοφάρισε σε 1-1
70’ Σουτ του Μπουόλι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων
72’ Σουτ του Παπαχρήστου από καλή θέση διώχνει με τα πόδια ο Κατσιμήτρος
74’ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά με τον Μάναλη. Ο επιθετικός της χανιώτικης ομάδας βρέθηκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο οποίος γλίτωσε τη Βέροια από το δεύτερο γκολ.
89’ Ευκαιρία για τα Χανιά με τον Ξεπαπαδάκη ο οποίος από καλή θέση σουτάρει άουτ
90+2’ Μεγάλη ευκαιρία για τα Χανιά! Ο Λεμονής κλέβει την μπάλα από τον Ορφανίδη μπαίνει μέσα στην περιοχή της Βέροιας, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλοκάρει το σουτ του επιθετικού της χανιώτικης ομάδας
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
94’ Κεφαλιά Μπουόλι, η μπάλα άουτ
100’ Σουτ του Φασίδη, αλλά ο Κατσιμήτρος για μια ακόμα φορά διώχνει σε κόρνερ 
112’ Γκολ για την Βέροια με απ’ ευθείας φάουλ του Φασίδη
120+2’ Ακόμα μια απόκρουση του Κατσιμήτρου σε σουτ του Φασίδη

Διαιτητής: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας)
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) – Νάστος (Πρέβεζας/Λευκάδας)
4ος διαιτητής: Μπούμπας (Ηπείρου)

Βέροια (Κώστας Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Ντουμάνης (63’ Ιωάννου), Παπαχρήστος, Περδίκης, Ισαακίδης (63’ Μπελεβώνης), Μασούρας (86’ Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (97’ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουκουβάλας, Μπουόλι (97’ Δεμηρτζόγλου)
Χανιά (Σπύρος Μπαξεβάνος): Κατσιμήτρος, Ζιούλης, Μπάτζιος, Γκανσιέρ (80’ Νικόλης), Χιντίζδης, Ναζίμ (79’ Σκέντζος), Γκουέδες (55’ Ξεπαπαδάκης), Λεμονής, Κόλα, Μαρτσάκης (99’Ελευθεριάδης), Μάναλης (79’ Ιμεραλιλάι)