Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένας ακόμη τίτλος για το ΓΕΛ Γαζίου – Κέρδισε στα πέναλτι το 1ο ΕΠΑΛ!

Επέστρεψε από το 0-2 και πήρε και πάλι το τρόπαιο το ΓΕΛ Γαζίου

Το ΓΕΛ Γαζίου μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 0-2 από το 1ο ΕΠΑΛ στον μεγάλο τελικό, όμως έφτασε στην ισοφάριση, οδήγησε τον τελικό στα πέναλτι και εκεί πήρε την νίκη με τον Σωμαράκη να σκοράρει στο τελευταίο.

Η πρώτη καλή στιγμή χάθηκε για το ΓΕΛ Γαζίου στο 3′ όταν μετά από κόρνερ του Κρίστα ο Φραγκούλης έπιασε την κεφαλιά, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το νέο πλασέ του βρήκε στο κάθετο δοκάρι!

Στο 12′ το 1ο ΕΠΑΛ ήταν εκείνο που “άνοιξε” το σκορ με τον Κοκαράκη με κοντινό πλασέ μετά από φάουλ του Βασιλάκη να κάνει το 0-1!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ένα δυνατό συρτό σουτ εκτός περιοχής του Βασιλάκη νίκησε τον Κότσι για το 0-2 του 1ου ΕΠΑΛ!

Η μείωση του σκορ για το ΓΕΛ Γαζίου ήρθε στο 45′ με τον Δάρλα με φοβερό σουτ εντός περιοχής!

Δύο λεπτά αργότερα ο Σταυρόπουλος ανατράπηκε εντός περιοχής και Κουτσάκης έδειξε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μερκούρης και έφερε το ματς στα ίσα, 2-2!

Στο 57′ ο Δάρλας εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ αναγκάζοντας τον Παπαδάκη σε δύσκολη απόκρουση, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο τελικός να οδηγηθεί στα πέναλτι όπου το ΓΕΛ Γαζίου κέρδισε με 5-3 και πήρε το τρόπαιο!

Συνθέσεις:

ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ: Κότσι, Καλαιτζάκης, Φραγκούλης, Κρίστα, Μερκούρης, Σωμαράκης, Δάρλας, Σταυρόπουλος, Τσαλόπουλος, Δεσύπρης (36ο λεπτό Κωστάκης), Σέχου.

1ο ΕΠΑΛ: Παπαδάκης, Βασιλάκης, Κοκαράκης, Κουγιός,Μαυροειδής, Μαυρίδης, Σμαραγδάκης, Αβανίδης, Φινοκαλιώτης, Ταμιωλάκης, Κτιστάκης.

Πηγή εικόνας: fonimaleviziou.gr