Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα άσχημο deja-vu για τον άτυχο αλλά εξαιρετικό Γιώργο Γιαγκιόζη (Videos)

Στο ίδιο έργο θεατής δύο χρόνια μετά ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Ο ικανός τερματοφύλακας έζησε ένα άσχημο deja-vu χθες στο Γάζι, βλέποντας μία ακόμη απόκρουση σε πέναλτι να πηγαίνει στράφι.

Με το σκορ στο 2-2 έπειτα από ένα φανταστικό παιχνίδι από Αλμυρό και Επισκοπή, ο διαιτητής Ταμπουρατζής έκρινε πως υπήρξε παράβαση σε κράτημα του Αγαπάκη μέσα στην περιοχή, δείχνοντας το σημείο του πέναλτι και παράλληλα δίνοντας μία τεράστια ευκαιρία στους “Οράνιε” να πάρουν το ματς, ενώ το παιχνίδι βρισκόταν στις καθυστερήσεις.

Ο Λευτέρης Γιαλούσης στάθηκε απέναντι στον Γιαγκιόζη, ο οποίος πέφτοντας στην δεξιά του γωνία απέκρουσε το πέναλτι του αρχηγού του Αλμυρού, όμως ο Λασιθιώτης ρέφερι έκρινε πως ο γκολκίπερ των Ρεθυμνιωτών δεν πατούσε όπως ορίζει ο κανόνας με κανένα από τα δύο πόδια τη γραμμή του τέρματος και διέταξε επανάληψη.

Τη δεύτερη φορά, ο Γιαλούσης δεν λάθεψε βάφοντας το κρητικό ντέρμπι στα “πορτοκαλί”, με τους παίκτες της Επισκοπής να μένουν απογοητευμένοι παρά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν.

Ένα παραπάνω ο Γιαγκιόζης που είδε μία ακόμη απόκρουση σε πέναλτι να πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων.

Γυρνάμε λίγο πίσω τον χρόνο,  στον Σεπτέμβριο του 2021, εκεί όπου ο ΠΟΑ φιλοξένησε την Ηλιούπολη στο Ατσαλένιο για το Κύπελλο Ελλάδος και έπειτα από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με τους “πράσινους” να είναι άτυχοι στα τελευταία λεπτά, οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί οι παίκτες των γηπεδούχων έχασαν τρία πέναλτι, με τους Αννιτσάκη, Μεϊρέλες και Κερμενίδη να μην βρίσκουν δίχτυα στις προσπάθειες τους, όμως ο Γιώργος Γιαγκιόζης είχε φωνάξει «παρών» αποκρούοντας τις εκτελέσεις των Παπαγιαννόπουλου και Ζέλο, κρατώντας ζωντανό τον ΠΟΑ στην διεκδίκηση της πρόκρισης.

Μάλιστα ο Γιαγκιόζης έκανε και μία τρίτη επέμβαση σε πέναλτι του Κράσι, η οποία ωστόσο δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης διέταξε την επανάληψη του, με τον επιθετικό της Ηλιούπολης στιγμές αργότερα να δίνει την πρόκριση στην ομάδα του για το τελικό 3-4, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού τον ΠΟΑ και τον Γιαγκιόζη.