Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα εκπληκτικό ημίχρονο ήταν αρκετό για τα Κανάρια

Χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν τα Κανάρια επιβλήθηκαν του Δωριέα με 3-1 για την 15η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Αντίκρισμα στη μεγάλη νίκη επί του Δία την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσαν τα Κανάρια επικρατώντας του Δωριέα στο Μαρτινέγκο με 3-1 για την 15η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Σε μία προώθηση του από την άμυνα ο Φαϊτάκης έκανε το 1-0, δίνοντας προβάδισμα στα Κανάρια στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα Κανάρια συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις για να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα ώστε να έχουν ένα πιο ασφαλές προβάδισμα για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και τα κατάφεραν με τον Ψυχαράκη να γράφει το 2-0 στο 24′.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο απλά για το σύνολο του Παναγιώτη Κορδονούρη όταν ο Χότζα έβαλε και εκείνος με τη σειρά του, το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης, σημειώνοντας το 3-0 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (45′) με τα Κανάρια έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη να είναι ένα βήμα πριν την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το μόνο που κατάφερε ο Δωριέας ήταν να μειώσει με τον Αουΐντα για το τελικό 3-1 στο Μαρτινέγκο στο 74′, με την ομάδα του Καστελίου να μην μπορεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου μέρους.

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Γαλανάκης, Παρασύρης, Φαϊτάκης (72′ Τσακιράκης), Παναγιωτάκης, Φθενάκης (65′ Κτιστάκης), Ψυχαράκης, Καρπαθάκης (57′ Τοψής), Χότζα (65′ Βιδάκης), Βασιλείου (46′ Κοζορώνης)

Δωριέας (Λυκούργος Παπαδάκης): Δεληγιαννάκης, Βογιαντζάκης, Χριστοδουλάκης, Τζιμπιμπάκης, Μαζιτζής, Ανδριανάκης, Μαυρογιάννης, Ζωγραφάκης, Αουΐντα, Κρητσωτάκης, Πεχυνάκης