Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα Μυρτιανάκι για τον Αστέρα Μυρτιάς – Πόρο

Στην απόκτηση του Στέλιου Στειακάκη προχώρησε ο Αστέρας Μυρτιάς-Πόρος.

Ο 17χρονος Μυρτιανός εξτρέμ αποχώρησε από τον ΠΟΗ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος και εντάχθηκε στο ρόστερ του Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος.

Μάλιστα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Μυρτιάς – Πόρου παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ
ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΥΡΤΙΑΣ ΠΟΡΟ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Αστέρας Μυρτιάς Πόρος ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού με καταγωγή από την Μυρτιά Στέλιου Στειακάκη. Καλωσορίζουμε τον 17χρονο εξτρέμ που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στον ΠΟΗ στην οικογένεια του Αστέρα Μυρτιάς Πόρου και του ευχόμαστε να βοηθήσει και αυτός με το ταλέντο την την προσπάθεια που ξεκίνησε από το καλοκαίρι και να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές νίκες και σπουδαίες στιγμές στη συνέχεια της σεζόν.
Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” ΤΟΥ
ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ
Μιλώντας στο “Αστέρας Μυρτιάς Πόρος” του οποίου πλέον αποτελεί μέλος ο Στέλιος Στειακάκης ανέφερε ότι “είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του χωριού μου, δεν ήταν εύκολη απόφαση γιατί ήμουν σε ένα σύλλογο που πέρασα όμορφες στιγμές και με βοήθησε πολύ”. Ενώ δεν ξέχασε όλους όσους συνεργάστηκε, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει: “Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον διευθυντή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Ηρακλείου Θόδωρα Μαρταβατζή, τους προπονητές Νίκο Κουρουπάκη, Νίκο Μυλωνίδη, Βασίλη Παπαδάκη και Λάμπρο Κεφαλούκο, όπως επίσης και την διοίκηση του ΠΟΗ και ιδιαίτερα τον πρόεδρο, τον Γιώργο Μαρταβατζή και τέλος όλους τους συμπαίκτες μου για όλη την βοήθειά τους”.
PHOTO: Νίκος Σωμαράκης