Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ένα παιχνίδι… μία κατηγορία

Το απόγευμα του Σαββάτου, Δίας και Κόροιβος θα πρέπει να αποδείξουν σε ποια κατηγορία αξίζουν ν’ αγωνίζονται, σε ένα παιχνίδι ο… θανάτος σου, η ζωή μου.

Μία αγωνιστική πριν από το τέλος, Δίας και Κόροιβος αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει τις τύχες των δύο σωματείων, τα οποία παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι στιγμής στη σεζόν, όχι μόνο δεν κατάφεραν να μην “φλερτάρουν” με τον υποβιβασμό, αλλά είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για να γευτούν το “πικρό” αυτό ποτήρι.

Στην ίδια θέση με εκείνους είναι κι ο ΠΟΗ, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται σε καλύτερο “φεγγάρι”, μίας και έχει ν’ αντιμετωπίσει το Λίντο αυτή την αγωνιστική, ενώ θα έχει την ευκαιρία παίξει το τελευταίο του “χαρτι” για την παραμονή στην κατηγορία, απέναντι στους ήδη υποβιβασμένους, Νέους Αλμυρού.

Αυτό το περιθώριο, δεν έχουν ωστόσο τόσο ο Δίας που θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λίντο, όσο και ο Κόροιβος που καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της επίδοξης πρωταθλήτριας Ανάληψης και μάλιστα στην έδρα της, στην Χερσόνησο.

Αυτή τη στιγμή, ΠΟΗ και Δίας έχουν 19 βαθμούς στην γενική κατάταξη, με τον Κόροιβο ν’ ακολουθεί έχοντας έναν βαθμό λιγότερο (18 βαθμοί).

Όπως γίνεται κατανοητό, η οποιαδήποτε απώλεια είναι πιθανόν να τους κοστίσει την θέση τους στην κατηγορία, ενώ ο νικητής του ματς, θα εξασφαλίσει σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό την παρουσία του σ’ αυτή και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.