Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έπαθε μπλακ-άουτ για πέντε λεπτά και… πέταξε στα σκουπίδια την προσπάθεια του ο ΑΟΑΝ! (2-2)

Από τον παράδεισο στην κόλαση, ο ΑΟΑΝ που έφτασε να προηγείται με 2-0 στην έδρα της Αγ. Παρασκευής, κρατώντας στα χέρια του τρεις πολύτιμους βαθμούς, όμως δέχθηκε την ισοφάριση από την ομάδα των Αθηνών σε διάστημα πέντε λεπτών και μοιράστηκε τον βαθμό της ισοπαλίας για το τελικό 2-2.

Σκοράροντας στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων, η ομάδα του Αγίου Νικολάου, ήταν έτοιμη να φύγει με ένα σπουδαίο τρίποντο από την Αγ. Παρασκευή, όμως ένα κακό πεντάλεπτο τις κόστισαν δύο εξαιρετικά πολύτιμους βαθμούς, για την 19η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Μελισσόπουλος έδωσε το προβάδισμα στον ΑΟΑΝ, εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Αραμπατζή μετά από προσπάθεια του Χύσι, σκοράροντας εξ επαφής.

Στη συνέχεια η Αγ. Παρασκευή, είχε τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Γιαγκιόζη, με το υπάρχον σκορ να μένει μέχρι τέλους του πρώτου μέρους.

Όπως στο πρώτο μέρος έτσι και στην επανάληψη η ομάδα του Αντώνη Ανδρουλάκη, βρήκε γκολ για να γράψει το 2-0 με δόση τύχης, καθώς το σουτ του Νοκάι στο 54′ χτύπησε πάνω στον αμυντικό των γηπεδούχων, Χατζίου και κατέληξε στα δίχτυα του Αραμπατζή.

Ο ΑΟΑΝ είχε την ευκαιρία να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα χτυπώντας στην αντεπίθεση και να καθαρίσει την υπόθεση νίκη, όμως ο Νοκάι αστόχησε στο 62′

Το “μπλε” αστέρι δεν σκότωσε τον αντίπαλο της όταν έπρεπε και το πλήρωσε καθώς η Αγία Παρασκευή, που δεν είχε καταφέρει μέχρι εκείνο το σημείο να απειλήσει την εστία του Γιαγκιόζη, μείωσε με φάουλ του Κραψίτη στο 77′ για το 1-2, για να έρθει ο Μπουτσικάρης με πέναλτι να γράψει το τελικό 2-2 στο 82′.

Να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης επικράτησε ένταση στον… δρόμο προς τα αποδυτήρια, με συνέπεια να αντικρίσει απευθείας την κόκκινη κάρτα ο Χύσι.

Αγ. Παρασκευή: Αραμπατζής, Κόλλιας, Χατζίου, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Κασνέτσι, Καλογεράς, Δακτυλίδης, Κατσερής, Μπουτσικάρης, Κραψίτης.

ΑΟΑΝ: Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Πλουσής, Πιθαρούλης, Νοκαι, Χυσι, Φουκαράκης, Κίτος, Μελισσόπουλος, Μηνάς.