Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έπαιξαν όλοι για τον «Καστέλλο»

Ο Γιάννης Καστελλιανάκης αποτελεί πιστό στρατιώτη της Μινωικής και ο σεβασμός που τρέφουν όλοι στο σωματείο της Φορτέτσας προς εκείνον είναι αποδεδειγμένος πολλάκις.

Σε μία στιγμή, όπως την προχθεσινή όπου ο εκ των αρχηγών, έκανε ένα λάθος το οποίο κόστισε στην ομάδα του, όχι μόνο δεν του μίλησε κανείς, αλλά έπαιξαν με πάθος και δύναμη ώστε να το διορθώσουν και να το ξεγράψουν από το μυαλό του.

Στο 38ο λεπτό κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, στον αγώνα για την Μινωική, με το 1-0 υπέρ από το γκολ του Ρουμελιώτη στο 10′, ο Γιάννης Καστελλιανάκης θέλησε να δώσει πίσω στον Αμπατζή, ωστόσο δεν είδε ότι παραμόνευε ο Κουτάντος, ο οποίος διάβασε τη φάση,  έκλεψε τη μπάλα και “πλήγωσε” τους γηπεδούχους για το 1-1.

Ο «Καστέλλος» τα είχε βάλει με τον εαυτό του για αυτό το λάθος, αφού ο ποδοσφαιρικός εγωισμός του δεν του επιτρέπει ένα τέτοιο ατόπημα, σε ένα ματς τελικό όπως είχαν επισημάνει στις τάξεις της Μινωικής.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, όλοι προσπάθησαν να εμψυχώσουν τον αρχηγό τους στα αποδυτήρια και να ανακτήσουν το προβάδισμα για τη Μινωική, παίζοντας εκτός τον εαυτό τους και την ομάδα, αλλά και για εκείνον κάτι που φάνηκε τόσο στους πανηγυρισμούς του 2-1 με τον Δ. Ανδρεαδάκη να παίρνει αγκαλιά τον Γ. Καστελλιανάκη, όπως και το… σπριντ που έκανε για να πανηγυρίσει το τρίτο γκολ, ο ικανός αμυντικός πλέον, με το οποίο κλείδωσε τη νίκη η ομάδα του με τον Γ. Κουρουγκιαβούρη.

Η βοήθεια που έχει δώσει σε αυτή την ομάδα, ο Γιάννης Καστελλιανάκης, με την εμπειρία του αλλά και την ποιότητα τόσο την ποδοσφαιρική όσο και του χαρακτήρα του όλα αυτά τα χρόνια, είναι τεράστια και μόνο έκπληξη δεν έφερε αυτή η αντίδραση από τους συμπαίκτες του.