Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Έρχεται μεταγραφικό ντεμαράζ στον ΟΦΗ!

Μετά τις πωλήσεις των Μανδά, Ντιουσέ και την λύση της συνεργασίας με τον Μπιφουμά στον ΟΦΗ ανεβάζουν ταχύτητα στα μεταγραφικά με στόχο την απόκτηση τριών τουλάχιστον ποδοσφαιριστών.

Στην κρητική ομάδα θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός σέντερ φορ και ενός εξτρέμ, αφού από την στιγμή που λύθηκε και η συνεργασία με τον Μπιφουμά ο ΟΦΗ έχει ξεμείνει με ένα καθαρόαιμο εξτρέμ πράγμα που κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη για την απόκτηση ενός ποιοτικού πλαγίου επιθετικού.

Πιο κοντά στο να ολοκληρωθεί την δεδομένη χρονική στιγμή είναι η περίπτωση του αμυντικού χαφ με τον ΟΦΗ να έχει ρίξει δίχτυα τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας έχοντας καταλήξει σε 2 περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες.

Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος για 2 εβδομάδες η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο ακόμα μέχρι να λήξει και στον ΟΦΗ έχοντας πλέον και τον οικονομικό μποναμά από την πώληση του Μανδά στη Λάτσιο ετοιμάζονται για ένα δυνατό μεταγραφικό ντεμαράζ με μεγάλο ενδιαφέρον.